BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02
HABER /  POLİTİKA

Liderlerden Erdoğan'a taziye mesajı

Liderlerden Erdoğan'a taziye mesajı

Abone ol

Annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinde taziye trafiği devam ediyor. Başta Türkiye'ye komşu bazı ülkeler olmak üzere çok sayıda devlet başkanı ve üst düzey yetkili, yazılı ve sözlü olarak taziyelerini iletti.

Annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine taziye ziyaretleri devam ediyor. Siyaset, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri Kısıklı'ya gelerek başsağlığı dileklerini Erdoğan ailesine iletiyor. Başta Türkiye'ye komşu ülkeler olmak üzere çok sayıda Devlet Başkanı ve üst düzey yetkilinin de başsağlığı dileklerini gerek sözlü gerekse yazılı olarak Erdoğan ailesine ilettikleri belirtildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi, Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genel Sekreteri Hasan Hasan yazılı ve sözlü olarak taziyelerini bildirdi.

Gün boyu Erdoğan'ın Kısıklı'daki evi ziyaretçi akınına uğradı. Gelenler arasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Musevi Cemaati Onursal Başkanı Bensiyon Pinto, Ali Şen, Fatih Terim, Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı, Mustafa Topaloğlu, Haluk Ulusoy, İbrahim Kutluay, Şadan Kalkavan yer aldı.