BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bartınspor futboluyla göz doldurdu

3. lige terfi maçlarında mücadele eden Bartınspor, oynadığı futbolla futbol otoritelerinden tam not aldı.

Abone ol

Çorum'da oynanan 3. lige terfi maçlarında mücadele eden Bartınspor, ilk maçında Kastamonu Üniversitespor'u 3-0 yenmesinin ardından gözünü Bolu'nun Geredespor takımı ile yapılacak maça çevirdi.

Kastamonu Üniversitespor'u 3-0 gibi net bir skorla yenen ve Çorum'da oynanan 3. lige terfi maçlarını izlemeye gelen spor otoritelerinden tam not alan Bartınspor'da gözler Geredespor maçına çevrildi. Çorum'da oynanan 3. lige terfi maçları için Bartın'dan bir çok taraftar da takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerini aldı.

Taraftar desteği ile birlikte maçlarını oynayan Bartınspor'da hedef kesinlikle 3. lige çıkmak. Bartınspor Kulübü Başkanı Ercan Aydın, net bir skor aldıklarını ve Geredespor maçında da aynı başarıyı göstereceklerine inandıklarını söyledi. Amaçlarının 3. lige çıkmak olduğunu söyleyen Aydın, "Biz her zaman söyledik. Bu takımda birlik ve beraberlik var. Bu takım kentle bütünleşti.

Bunu ilk maçta gördük. Taraftarımız, Bartın'dan gelerek bizi yalnız bırakmadı. Net bir skor aldık ve takımımız hakkında olumlu eleştiriler yapılıyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Bundan sonraki maçta da aynı başarıyı göstereceğiz. Türkiye'nin bir çok yerinden gelen spor otoritelerinin Bartınspor için söylediği olumlu sözler, bizi çok mutlu etti.

Bu takım burada inşallah başarılı olacak" dedi.
Bartınspor Kulübü Başkanı Ercan Aydın, Kastamonu Üniversitespor'u 3-0 yenmelerinin ardından bir çok kişinin destek için aradığını ve takımla gurur duyduklarını söylediklerini belirtti.