BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Barcelona da alacağını aldı

İkinci lige düşürülen Juventus'un iki yıldız oyuncusu Barcelona ile anlaştı.

Abone ol

Juventus'un iki yıldız oyuncusu Lilian Thuram ve Gianluca Zambrotta, geçtiğimiz yılın İspanya ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona ile anlaştı.

İtalya'daki şike skandalı sonucunda ikinci lige düşürülen, geçtiğimiz iki yılın İtalya ligi şampiyonu Juventus'tan kaçış sürüyor.

Real Madrid'in teknik direktör Fabio Capello, takım kaptanı Fabio Cannavaro ve Brezilyalı orta saha oyunusu Emerson'u almasından sonra devreye Barcelona da girdi.

Geçtiğimiz yıl İspanya ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Barcelona, Juventus'un iki önemli defans oyuncusu Fransız Lilian Thuram ve İtalyan Gianluca Zambrotta ile anlaştı.

Fransız milli takımında da forma giyen 34 yaşındaki Thuram Barca'yla iki yıllığına anlaşırken, İtalyan milli takımı oyuncusu 29 yaşındaki Zambrotta dört yıllık sözleşmeye imza ttı.

Barcelona kulübü transaferlerin maliyetini açıklamazaken, İspanyol medyası Zambrotta için 14, Thuram için de 5 milyon euro bedel verildiğini yazdı.

Barcelona temmuz ayı başında da Chelsea'nin İzlandalı golcüsü Eidur Gudjohnsen'le anlaşmaya varmış, İsveçli golcü Henrik Larsson'u ise ülkesine göndermişti.