BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Bar çıkışı tekme tokat kavga

Ünlü dizi oyuncusu bir anda kendini bir kavganın ortasında buldu. O vurdu, karşısındakiler vurdu. Kavga büyüdükçe büyüdü.

Abone ol

Kurtlar Vadisi" ve "Bir İstanbul Masalı" gibi ünlü dizilerde rol alan son olarak da Demet Evgar'la başrolünü oynadığı "Bir Kadın, Bir Erkek" dizisindeki performansıyla dikkatlerine üzerine çeken tiyatrocu Emre Karayel, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nin önünde bir grup gençle tekme tokat kavga etti.

Mega Magazin kamerası tarafından görüntülenen ve gençlerin yanındaki kıza 'merhaba' dediği için çıktığı iddia edilen kavga hakkında konuşan Karayel, "Kavga ettiğimiz çocuklarla hiç bir alakam yok. Hiç bir yerden tanımıyorum, aramızda bir kız meselesi de yaşanmadı. Kavganın sebebini de anlamadım" dedi.

BENİ AYIKLAMAYI DÜŞÜNÜYORLARDI

Milliyet'e göre; gençlerin Hayal Kahvesi'ne geldiklerini ve yanındaki arkadaşına çarptıklarını belirten Karayel, olay gecesini şöyle anlattı:"Bu gençler Hayal Kahvesi'ne geldiler. Zaten niyetleri kavga çıkartmakmış. Benim yanımdaki arkadaşıma çarptılar. Ben ayırdım, hatta 'Pardon' dedim. Çocukları gönderdik. Aradan bir saat geçti. Tekrar geldiler. Benimle bir şey konuşmak istediklerini söyleyip 'Dışarı çıkalım' dediler. Konuşmak için dışarı çıktık, çevredeki insanlar da bizi kavga edeceğiz sandı. Ortamı sakinleştirmek için 'Durun sakin olun, konuşmak için çıktık' dedim. Orada bodyguard'lar, çocukları gönderdi. Bana da 'Abi sen içeri gir' dediler. Aradan iki saat geçti. Biz başka bir yere geçmek için dışarı çıktık. Ben yolda başka bir arkadaşımı gördüm. Ona 'Merhaba' dedim ve döndüm. Bu çocuklar birden koluma girdiler. 'Seninle bir şey konuşacağız' dediler. 'Bak arkadaşım' dedim. 'Ben seninle arkadaş değilim' dedi. Herhalde onlar da çok alkollüydü. Ben de sinirlendim ve aramızda böyle bayağı büyük bir kavga çıktı. Sanırım o kafayla beni ayıklamayı düşünüyorlardı."

OLAYIN DUYULMASINDAN UTANIYORUM

Olay sonrası karakola gidip şikayetçi olmayı düşünmediğini belirten Karayel, "Bu çok tatsız bir durum ve ben gerçekten çok üzüldüm. Sonuçta onlar vurdu, ben vurdum, şikayetçi olmaya gerek duymadım. Onların da yüzünde gözünde bir şeyler oldu, benim de.. Bar çıkışı olur böyle şeyler. Hayatım böyle geçti benim... Bu olayın olmasından utanıyorum. Onlar genç insanlar, sanırım benim yaptığım bir şeyi yanlış anladılar ama niyetleri başkaydı. Orta bir yol bulamadık ve kavga çıktı. Benim mesleğim de böyle bir şeyi kaldırmaz. Elimden geldiğince kavga etmemeye çalıştım ama onların niyetleri başkaydı" diye konuştu.