BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

BALMEK kursiyerleri sertifikalarını aldı

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen BALMEK kurslarında eğitim görenlere sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.

Abone ol

BALIKESİR Büyükşehir’in vizyon projelerinden olan Çay deresi Rekreasyon Alanı (Avlu Balıkesir’de) yapılan tören ardından kursiyerler tarafından düzenlenen serginin açılışı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenleyeceği etkinliklerinde yeralacağı Avlu Balıkesir’deki sertifika töreni BALMEK’te eğitim gören minikler folklör grubu tarafından yapılan gösteri ile başladı.

Gösteri ardından Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un eşi Nurgül Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yüzel Yılmaz’ın eşi Mehtap Yılmaz tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreni ardından BALMEK kursiyerleri tarafından da protokol eşlerine kurslarda yapılan çeşitli hediyeler takdim edildi. BALMEK kurslarına Balıkesir İl genelinde 10 bine yakın kursiyerin katıldığı ifade edilirken, kursların ücretsiz olduğu belirtildi.

Törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, protokol eşleri ve kursiyerler tarafından sergilerin açılışları yapıldı. Başkan Uğur ve davetliler daha sonra Avlu Balıkesir’de incelemelerde bulundu.