BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  GÜNCEL

Ömer Faruk Kavurmacı olayında esas mesele bu!

Ömer Faruk Kavurmacı dün ilk kez tahliye olduktan sonra imza verirken görüntülendi. Karakola imza vermeye giden Ömer Faruk Kavurmacı hayli 'dinç' görünürken tahliyesi yeniden tartışma konusu oldu.

Abone ol

Ömer Faruk Kavurmacı dün ilk kez ortaya çıkarken medyaya yansıyan görüntüleri ile yeniden tartışma konusu oldu. Florya'daki karakola giderek imza veren Ömer Faruk Kavurmacı, ardından pazar gününün tadını "özgürce' çıkarttı.

Ahmet Hakan da bu duruma takılan isimlerdendi. "Ömer Faruk Kavurmacı olayında esas mesele'nin diğer tutuklulara da aynı hakkın sağlanmaması olduğunu belirten Ahmet Hakan şunları yazdı;

"Ömer Faruk Kavurmacı var ya Ömer Faruk Kavurmacı...
- Karakola gitti...
- İmzasını çaktı...
- Ve sessizce süzüldü toplumun arasına...
Oh mis!

*İnsan ister istemez soruyor:
Aynısını...
- Kadri Gürsel niye yapamıyor?
- Barbaros Muratoğlu niye yapamıyor?
- Şahin Alpay niye yapamıyor?
- Ahmet Şık niye yapamıyor?
- Nazlı Ilıcak niye yapamıyor?
- Ali Bulaç niye yapamıyor?
- Ahmet Turan Alkan niye yapamıyor?
- Musa Kart niye yapamıyor?

Niye Kavurmacı tutuksuz yargılanırken.. FETÖ ile hiçbir illiyet bağı olmayanlar ya da FETÖ ile bağı Kavurmacı’ya göre hayli zayıf olanlar tutuklu yargılanıyor? Galiba esas mesele budur, buradadır.

Ömer Faruk Kavurmacı hem cezaevine girişi hem de tahliye oluşu sırasında medya tarafından hiç görüntülenmemişti. Yunanistan'a kaçtığı iddiaları ortaya çıkan Ömer Faruk Kavurmacı karakola imzaya giderken medyaya görüntü vererek haberleri yalanlamış oldu. 'HASTALIK' sebebiyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı hayli dinç görünümü ile dikkat çekti. Kavurmacı soruları yanıtsız bıraktı.