BIST 10.169
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.442,35
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu

Balıkesir'deki uyuşturucu operasyonunda üç kişi tutuklandığı

Abone ol
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerini düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 200 gr. esrar ele geçirildi. Olayla ilgili üç kişi tutuklandı.
İl genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıcıları ve satıcılarıyla mücadele çalışmaları neticesinde Edremit'te ikamet ettiği belirlenen K.D. (39) isimli şahsın, evinde satışa hazır vaziyette esrar maddesi bulundurduğu tespit edildi. Polisi gören K.D., içerideki iki arkadaşıyla birlikte önce kapıyı açmadı. Daha sonra ellerindeki malları saklama telaşına düşen şüpheliler, polisin içeriye girmesiyle uyuşturucuları tuvalet ve banyoya atıp su dökerek yok etmeye çalıştı. Operasyonda K.D., F.D. (28) ve O.B. (30) gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada ise satışa ve içime hazır halde toplam 200 gr. esrar, uyuşturucu içmede kullanılan aparat ve düzenekler ele geçirildi. Üç zanlı, sorgularının ardından Edremit Adliyesi'ne sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.