BIST 10.248
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.394,98
HABER /  DÜNYA

Balık keyfine şüpheli paket arası

Galata Köprüsü’nde balık festivali sırasında bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Balık keyfine verilen zorunlu arada polis, şüpheli p...

Abone ol

Galata Köprüsü’nde balık festivali sırasında bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Balık keyfine verilen zorunlu arada polis, şüpheli paketi fünye ile patlattı. Şüpheli valizde giysi olduğu ortaya çıktı.
Fatih Belediyesi Balık Festivali kapsamında Galata köprüsü üzerinde balık tutma yarışması düzenlendi. Yarışma devam ederken köprü üzerinde fark edilen şüpheli valiz, paniğe neden oldu. Olay yerine gelen polis, köprüde balık festivali etkinliklerinin olması ve amatör balıkçıların yoğunluğu nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Amatör balıkçıların bazıları oltalarını köprü üzerinde bırakıp olay yerinden uzaklaşırken, bazıları da balık tutmakta ısrar etti.
Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giyerek valize müdahale etti. Fünye bağlanan valiz, büyük bir gürültü ile patlatıldı. Valizden giyim eşyaları çıkarken, köprüde balık tutan amatör balıkçılar da rahat bir nefes aldı.
(İHA)