BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.416,03
HABER /  GÜNCEL

Baldızının kızını böyle taciz etti

Edirne'de baldızının kızını taciz eden 2 çocuk babası adam cezaevine konuldu

Abone ol

Edirne’de, baldızının kızı 11 yaşındaki A.U.’yu elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki T.T., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak 150820121110494238856_2.jpgcezaevine konuldu.

T.T., önceki akşam eşi ve 2 çocuğuyla birlikte baldızının evinde kaldı. Gece yarısı baldızının kızı A.U.’nun uyuduğu odaya giren T.T., elini küçük kızın cinsel organına sokarak tacizde bulundu.

Bir süre sonra uykudan uyanan ve çığlık atan A.U.’nun sesleri üzerine uyananlar, polis ekiplerine haber verdi. Gece yarısı gözaltına alınan T.T., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemede ’cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÇOCUKLARIN OYNADIĞI SOKAĞA DALDI

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi Fiskaya caddesi üzerinde seyir halinde olan 73 DC 733 plakalı kamyonun yokuş aşağı seyir halindeyken freni boşaldı.

ddd.20120815111202.jpg

Freni patlayan kamyon virajı alamayarak çocukların oynadığı sokağa girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ANCAK 5 ÇOCUĞA VURARAK DURABİLDİ

Sokağa dalan kamyon çocukların oynadığı sokağa daldı. Kamyon çarpmasını etkisiyle Mehmet Demirbaş (6) isimli çocuk kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi. Metincan Aydın (23), Berivan Kılıç (4), Mehmet Yaşar Öztekin (9) ve Veysel Kaya (17) yaralandı. Yaralılar Diyarbakır Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, ölen çocuk otopsi yapılmak üzere Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mahalle sakinleri tarafından taşlanan kamyon şoförü olay yerinde kaçarak izin kaybettirdi.

Kamyonun yakalamak için çalışma başlatırken, kaza ile ilgili geniş çapta soruşturma devam ediyor.

CİNNET GEÇİRDİ EŞİNİ VE KIZINI DOĞRADI

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

CİNNET GEÇİRDİ EŞİNİ VE KIZINI DOĞRADI

Ayşe Yüksek, dün saat 15.00 sıralarında bir akrabasını telefonla arayarak, kocası Sezai ve screen-shot-2012-08-15-at-8.56.27-am.pngkızı Duygu’yu uykuda öldürdüğünü söyleyip telefonu kapattı. Akrabanın arayıp adresi verdiği Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, apartmanın giriş katında oturan ailenin evine geldiğinde, elinde bıçakla kendisini doğrayan Ayşe Yüksek isimli ev kadınını fark ederek dairenin camını kırıp eve girdi. Polis, yatak odasında ve çocuk odasında 2 kişinin kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı.

SIK SIK TARTIŞIYORLARDI
nakliyatçılık yapan Sezai Yüksek’in 1 ay önce banka kredisiyle aldığı ev eşinin ailesine uzak olduğu için çiftin sık sık tartıştığı ve kızları Duygu’nun da bu tartışmalara şahit olduğu belirtildi. Ayşe Yüksek, gece uykuya dalan kocası Sezai Yüksek ve çocuk odasında uyuyan kızı 4. sınıf öğrencisi Duygu’yu defalarca bıçaklayarak öldürdü.

GUATR VE SİNİR HASTASIYDI
Ayşe Yüksek’in, cesetler ile birlikte evde 12 saat geçirdikten sonra bir akrabasını telefonla arayarak cinayeti haber verdiği öğrenildi. Camı kırarak eve giren polis ekipleri, guatr ve sinir hastası olduğu için hap kullanan kadını ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ve cumhuriyet savcısı, olay yerinde incelemelerde bulundu.

ALEVLER UYKUDA YAKALADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKALAYIN

[PAGE]ALEVLER UYKUDA YAKALADI

Aydın'da bir dairenin mutfağında başlayan yangın, dört katlı apartman sakinlerini uykuda yakaladı.
Korku ve panik dolu anların yaşandığı yangında polis ve itfaiyenin kapı kapı dolaşıp apartmanı tahliye etmesi faciayı önledi. Olay, bu sabah saat 05.45 sıralarında Aydın merkez Cumhuriyet Mahallesi 1971 Sokak numara 8 adresinde bulunan dört katlı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; apartmanın ikinci katında yaşayan ailenin sahurunu yapıp uykuya daldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle evin mutfak bölümünde yangın başladı. Sahur vakti ayakta olan diğer apartman sakinlerinden birinin dumanları fark etmesi üzerine durum itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi.

Evin mutfak bölümünde başlayan yangın kısa sürede diğer odalara da sıçradı.Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapı kapı dolaşarak uykuda olan diğer apartman sakinlerini de uyandırarak kısa sürede binayı tahliye etti. Özel kıyafetleriyle yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını diğer daire ve çevre binalara sıçramadan kontrol altına altı.

Zamanın müdahale ve tahliye sonucu binadan tahliye edilen apartman sakinleri ve çevre binalarda yaşayanlar, söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Yangının tamamen söndürülmesiyle çevredekiler rahat bir nefes alırken; yaklaşık 10 kişinin yaşadığı apartmanda facia ucuz atlatıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.