BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakırköy'de ödül heyecanı yaşanacak

Bakırköy Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliği ile düzenlenen Zafer Kupası Tenis Turnuvasının ödül töreni ve sertifika töreni yapılacak.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından düzenlenen “30 Ağustos Zafer Kupası Tenis Turnuvası” ödül töreni yarın(29.08.2010) akşam saat 19.00’da Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yapılacak.

 

YAZ SPOR OKULLARINA KATILAN SPORCULARA SERTİFİKA

 

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Mamati’nin de katılacağı tenis turnuvası ödül töreninin ardından Belediye ve Dernek işbirliği ile çeşitli spor dallarında gerçekleştirilen “Yaz Spor Okulları”na katılan sporculara da başarı sertifikaları verilecek.

 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

 

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından (programın devamında) Bakırköy’de faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerine de malzeme yardımı yapılacak.

 

YER:Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü(Bakırköy Adliyesi ve Bakırköy Cumartesi Pazarı arkası-Osmaniye/Bakırköy)

TARİH:29.08.2010-Pazar

SAAT:19.00