BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.417,25
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy Belediyesi'nden Ramazan şöleni

Bakırköy Belediyesi mübarek Ramazan ayı süresince her gün değişik bir mahallede iftar yemeği verecek.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda, Ataköylüler Evi’nde, Osmaniye Fildamı’nda her gün verilecek iftar yemeğinin dışında Ramazan ayı boyunca her gün değişik bir mahallede iftar yemeği de vereceklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı:

Bakırköy Belediyesi olarak bu yıl Ramazan ayı boyunca her akşam Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda,Ataköylüler Evi’nde, Osmaniye Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi bahçesinde iftar yemeği vereceğiz. Ayrıca her gün farklı bir mahallede iftar yemeğimizde olacak.

3 adet sabit iftar alanımıza gelemeyecek durumda olan yurttaşlarımız için değişik mahallelerde iftar yemeği organize edeceğiz. Ayrıca gelir durumu yeterli olmayan Bakırköylüler için de onbin erzak kolisi hazırladık. Ekiplerimiz Muhtarlıklar aracılığıyla erzak kolilerinin dağıtımına başlayacak. Bir de Ramazan ayı boyunca Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda Ramazan Eğlenceleri düzenleyeceğiz. Etkinlikler kapsamında sürpriz konserler, Aşuk ile Maşuk, Karagöz-Hacivat, Meddah, Kavuklu-Pişekar, orta oyunu, sihirbaz şov, fasıl, tiyatro, tasavvuf musikisi, İbiş yer alacak. Ayrıca çocuklarımız için Botanik Park’ta eğlence alanı da oluşturuldu.

Mahalle iftar yemeği programı ise şöyle:

28 Haziran(Cumartesi)-Zuhuratbaba Top Sahası, 29 Haziran/Pazar) -Abdullah Cömert Parkı, 30 Haziran (Pazartesi)-Yenimahalle Camii, 2 Temmuz(Çarşamba)-Ataköy 5. Kısım Attila İlhan Parkı, 3 Temmuz(Perşembe)-Yeşilköy Sahil Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi, 4 Temmuz(Cuma)-Şenlikköy Muhtarlık Önü, 7 Temmuz(Pazartesi)-Zuhuratbaba Mah. Muhtarlık Karşısı, 8 Temmuz(Salı)-Kartaltepe Millet Parkı, 9 Temmuz(Çarşamba)-Osmaniye Salı Pazarı, 10 Temmuz(Perşembe)- Zuhuratbaba Karabal Cad. Hastane Yanı, 11 Temmuz(Cuma)- Basınköy Camii Avlusu, 14 Temmuz(Pazartesi)-Yeşilköy Yaşamevi Bahçesi, 16 Temmuz(Çarşamba)-Zuhuratbaba Top Sahası, 17 Temmuz(Perşembe)-Osmaniye Salı Pazarı, 18 Temmuz(Cuma)-Yenimahalle Pazar Sokağı, 21 Temmuz(Pazartesi)- Yeşilyurt Camii Yanı, 23 Temmuz(Çarşamba)-Cevizlik İzzet Molla Sokak, 24 Temmuz(Perşembe)-Zuhuratbaba Karabal Caddesi Hastane Yanı, 25 Temmuz(Cuma)-Ataköy Kavaklı Park, 26 Temmuz(Cumartesi)-Şenlikköy Muhtarlık Arkası Sokak, 27 Temmuz (Pazar)-Kartaltepe Millet Parkı.