BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bakanlar hayırlı bir işe imza attı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz kız istemeye gitti

Abone ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Nakıboğlu ailesinin oğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi Bahaeddin Nakıboğlu'na kız isteme törenine katıldı.

Naksan Holding basın danışmanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Şahin ve Yılmaz, programları dolayısıyla geldikleri Gaziantep'te, Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu'nun oğlu Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Macaristan Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboğlu'na, Şura Öz'ü istemek için Öz ailesinin evine gitti.

Bakan Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada sevdikleri iki saygıdeğer ailenin evlatlarının mürüvvetlerine şahitlik etmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Hayırlı evlatlar yetiştirmenin temelinin güçlü aileden geçtiğini dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

''Kalıcı olan şey de bu. Bütün makamlar gidiyor, hayat geçiyor. Arkamızdan hayır duaları aldığımız evlatlarımız bizim en büyük eserimizdir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak bugün resmi olarak da görevimi yapmış oluyorum. Sayın Başbakanım bana hesap soruyor, 'Aile Bakanım ne olacak bu hal?' diye. Şimdi bu sayılar çoğaldıkça biz de çok güçlü bir toplumun temelini atıyoruz. Allah'ın izniyle inşallah mutlu, hayırlı, huzurlu bir ailenin temelini atmamıza vesile olur. Allah mübarek etsin, Allah mutlu etsin. Temelini attığımız bu aileden çok sayıda çocuk istiyoruz.''

Kalkınma Bakanı Yılmaz da kalkınmanın temelinde aile kavramının yer aldığını belirtti. Ailenin toplumun temeli olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

''Biz muhafazakar bir parti olarak, her zaman şunu söylüyoruz. Bizim muhafazakarlığımız sosyal ekonomik politikalar alanında değil, oralarda çok ileriyiz. Dünyadaki yerimizi güçlendirelim, daha demokratik olalım, ekonomimizi geliştirelim istiyoruz. Fakat bir taraftan da muhafazakarız. Aileye çok önem veriyoruz. Eğitimimize, geleneğimize göreneğimize, kültürümüze çok önem veriyoruz. Bu alanda da muhafazakarız. Bugün bu güzel buluşmadan, böyle güzel bir hadiseyi paylaşmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. İki aileye ve çok değerli kardeşlerimize de mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Evlilik hayırlı bir kurumdur. Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmeye katkı sağlayacak bir ailenin temelini atmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Gençlere sağlık ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.''

Baba Osman Nakıboğlu da yaptığı konuşmanın ardından İbrahim Öz'den kızı Şura'yı oğlu Bahaeddin'e istedi. Baba Öz de kızını verdiğini ifade etti.

Bahaeddin Nakıboğlu ve Şura Öz'ün söz yüzüklerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin ve Kalkınma Bakanı Yılmaz taktı.

Söz yüzüklerinin kurdelesini kesen Bakan Şahin, Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu'ndan Gaziantep'e bir okul yaptırmasını istedi.

Osman Nakıboğlu'nun söz vermesinin ardından kurdeleyi kesen Bakan Şahin, ''Bugün iki hayırlı işi bir arada yaptık. Güçlü bir ailenin ilk temelini atarken Gaziantep'e de yeni bir okul kazandırma yönünde söz aldık'' dedi.

Kız isteme törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ile Nakıboğlu ve Öz ailesinin üyeleri katıldı.