BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Yıldırım paniğe neden oldu!

Bakan Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir arasını 3 saati indirecek otoyolda tünel açtı. İş makinesı kullanan Yıldırım, 20 dakika boyunca çalıştırdığı iş makinesından inerken yaşadığı bir aksaklık protokol üyelerinde paniğe neden oldu.

Abone ol

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gebze- Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda açılan tünelin son bölümünü açtı. "Işık göründü" töreninde kullandığı iş makinasından inerken, iş makinasının yeniden hareketlenmesi törende paniğe neden oldu.

Merkez Osmangazi İlçesi Selçukgazi Mahallesi’ndeki 1250 metrelik tünelin ’ışık göründü’ törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve

Bakan Binali Yıldırım, 132 kilometre hızı geçmeyecek şekilde gidilmesi halinde İstanbul-İzmir arası 3 saatin de altına ineceğini söyledi

Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, baret ve iş kıyafeti giyerek tünelde çalışan iş makinesinin üzerine çıktı.

IŞIK GÖRÜNDÜ

İş makinesi operatörünü de yanına alan Yıldırım, tünelin bitiş kısmını kendisi açmak istedi. Yaklaşık 20 dakika boyunca iş makinesinin üzerinde kalan Yıldırım, tüneldeki ilk ışığın görünmesinin ardından iş makinesinden inmek istedi.

PANİĞE NEDEN OLDU

Ancak Yıldırım’ın bacağı iş makinesini kontrol eden kumanda koluna çarptı ve iş makinesi aniden sola doğru döndü. Bu esnada inmekte olan Bakan Yıldırım ile iş makinesinin yanında bulunan protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Bakan Yıldırım’ın yardımına iş makinesi operatörü yetişti. Operatör, kumanda kollarını devre dışı bıraktıktan sonra Bakan Yıldırım iş makinesinden indi.