BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  DÜNYA

Bakan Yazıcı’dan dershane yorumu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “Biz milletimizin aleyhine sonuç doğuracak, milletimizin hayrına olmayacak hiçbir tasarruf içerisind...

Abone ol

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “Biz milletimizin aleyhine sonuç doğuracak, milletimizin hayrına olmayacak hiçbir tasarruf içerisinde olmayız” dedi.
Kars Valiliği ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yazıcı, bir gazetecinin, “Dershanelerin ve okuma salonlarının kapatılmasına yönelik bir eylem planı söz konusu. Düşünceleriniz nelerdir?” sorusuna, “Biz, milletimizin aleyhine sonuç doğuracak, milletimizin hayrına olmayacak hiçbir tasarruf içerisinde olmayız” diye cevap verdi.
Bakan Yazıcı, “O alana ilişkin epey zamandır devam eden bir çalışma var. Çalışmaların detaylarını bilmiyorum, detaylarına vakıf değilim. O elbette ki gündem konusu olduğunda oturur değerlendiririz. Biz, milletimizin aleyhine sonuç doğuracak, milletimizin hayrına olmayacak hiçbir tasarruf içerisinde olmayız. İfade edildiği tarzda bir tasarruf varsa mutlaka bunun sebepleri paylaşılır” dedi.