BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı Gül’den cemevine ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erzincan Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Cem Evi’ni ziyaret e...

Abone ol

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erzincan Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Cem Evi’ni ziyaret ederek Cem törenine katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşlar ile tek tek görüşerek çocuklar ile yakından ilgilendi. Erzincan’da ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muharrem Ayı dolayısıyla Erzincan’da programında olmamasına rağmen cemevini ziyaret ederek vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutladı. Cem Evi girişinde Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Erzincan Şube Başkanı Sadık Düzgün ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vatandaşlar ile görüştükten sonra Cem Evi’ne girerek Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen Cem Töreni’ne katıldı. Yaklaşık 1 saat süren tören sonrası Cumhurbaşkanı Gül cemevinden kendisi için verilen akşam yemeğine katılmak üzere ayrıldı.