BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,14
ALTIN 2.427,85
HABER /  POLİTİKA

Bakan Şırnak'ta halkı dinledi

İçişleri Bakanı İdris Naim Naim Şahin ve komutanlar Şırnak'ta halkın sorunlarını dinledi.

Abone ol

Şırnak'ta bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel ile birlikte kent meydanında halkla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Geceyi Şırnak'ta geçiren İçişleri Bakanı İdris Naim Naim Şahin, Ak Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahrettin Demirer ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş ile birlikte kentin Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar açay ikram edilen sohbette, Bakan Şahin, özellikle sokakta çalışıp harçlıklarını çıkaran çocuklarla ilgilendi. Şırnaklılar Şahin'den Habur Sınır Kapısı'nda yaşanan sorunların çözümü, Şırnak-Van karayolu ve yapımı devam eden Şırnak-Cizre karayolunun bir an önce tamamlanmasını istedi. Bakan Şahin de bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığını ve bu sorunların biran önce çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Bakan Şahin'in yanına gelen ve 3 çocuk annesi olduğunu söyleyen Zinnet Koç, eşinin yaşlı ve çalışamaz durumda olduğunu belirterek, çocuklarına bakmakta zorluk çektiğini anlattı. Çaresiz durumda olduğunu belirten Koç, gözyaşlarına da hakim olamadı. Bakan Şahin, Koç'a valilik tarafından gereken yardımın yapılacağı sözünü verdi.

Bakan Şahin, vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından kent esnaflarını da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Şahin, polis karakolunu ziyaret ettikten sonra Ak Parti il binasında partilelerle biraraya geldi.