BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.454,56
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Recep Akdağ köpürdü!

Hükümetin PKK'yla 4 kez görüştüğü iddiasına Sağlık Bakanı Akdağ çok sert tepki gösterdi.

Abone ol

Muhalefetin "Hükümetle PKK 4 kez görüştü" iddiasına Başbakan Erdoğan'ın "şerefsizlik" çıkışından sonra Sağlık Bakanı da çok ağır konuştu.

Kabinenin esn sakin bakanlardan biri olarak nitelendirilen Bakan Akdağ, “Bu resmen terbiyesizliktir, bu resmen ahlaksızlıktır, bu resmen kalleşliktir, bu resmen alçaklıktır” dedi.

Sağlık Bakanı Akdağ, Yatağan İlçesi'ne bağlı Bozarmut Beldesi'ni ziyaret etti. Muhalefetin PKK ile görüşüldü iddiaları için "iftira" diyen Akdağ şunları söyledi:

“Bunu hiçbir cumhuriyet hükümeti yapmaz, Devlet Bahçeli de yapmaz, Kemal Kılıçdaroğlu da yapmaz. Ama baktılar bütün anketlerden ‘Evet’ çıkıyor, iftira atmaya başlayalım dediler. Bu resmen terbiyesizliktir, bu resmen ahlaksızlıktır, bu resmen kalleşliktir, bu resmen alçaklıktır. Başka bir söz bulamıyorum. Kimin PKK’yla birlikte hareket ettiği açıktır. Hayır cephesine bir bakalım. Sayın Bahçeli ‘hayır’ diyor. Sayın Kılıçdaroğlu ‘hayır’ diyor. Bir de PKK’ya terör örgütü diyemeyen bir parti ‘hayır’ diyor. Öyle değil mi? Kimin PKK’yla aynı safta olduğu ortada.”