BIST 10.358
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.466,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakan'ı duygulandıran not

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünkü Kayseri mitinginin ardından Furkan Doğan'ın ailesini ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de iftar açtıktan sonra, Mavi Marmara gemisinde bulunan ve İsrail askerlerinin açtığı ateş sonrasında hayatını kaybeden Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan'ı ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de bulunduğu ziyarette, Ahmet Doğan, oğlu Furkan'ın, ünlü kişilerin sözlerini yazdığı günlüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gösterdi. Başbakan Erdoğan günlükte kendi konuşması olan ve Furkan Doğan'ın 17 Mayıs 2009 tarihinde not aldığı, "Gençlik, yüreğinde dolup taşması, gençlik aşktır, gençlik heyecandır. Aynı zamanda gençlik akıldır, gençlik irfandır. Gençlik muhakemedir. Sizler geleceğin rehberisiniz, sizler lidersiniz" yazısını okuyunca duygulandı.
Ziyaretle ilgili olarak konuşan baba Ahmet Doğan, "Ziyaretten çok memnun olduk. Furkan'ın şehit olmasıyla ilgili tüm detayları takip ettiğini söyledi. Bizim bilmediğimiz şeyleri bildiğini ifade etti. Furkan'ın son yazdıklarını okumak istedi. Bu defterde aynı zamanda diğer meşhur kişilerin yazıları da var. Yunus Emre gibi. 17 Mayıs 2009 tarihinde Başbakan'ın bir gençlik ile ilgili konuşmasını yazmış. Onu görünce çok duygulandı. Başbakan'ın nazik ziyaretinden çok memnun olduk" diye konuştu.