BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81
HABER /  GÜNCEL

Bakan Güldemet Sarı'ya kötü haber kardeşi...

ADANA'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı'nın 31 yaşındaki kardeşi Fatih Sarı, trafik kazası sonrası yaşanan tartışmada bıçaklandı.

Abone ol

Uçuşa geçen zorunlu trafik sigortası ücretlerinde korkulan oldu. Sigortasız araç sayısında patlama yaşanacağı uyarıları Adana'da gerçeğe dönüştü. Mağdur ise Bakan Fatma Güldemet Sarı'nın kardeşi oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı'nın 31 yaşındaki kardeşi Fatih Sarı, maddi hasarlı trafik kazasında 58 yaşındaki Abidin Aydınli tarafından bıçaklandı.

Sağ karın boşluğundan tek bıçak darbesi olan Sarı, ameliyata alındı, şüpheli sürücü yakalandı.

Olay, 11.00 sıralarında Adana D-400 karayolunun kentiçi geçişinde, Sabancı Merkez Camii yakınlarında meydana geldi. Bakan Güldemet Sarı'nın kardeşi Fatih Sarı yönetimindeki 01 FS 966 plakalı otomobil ile Abidin Aydınli yönetimindeki 01 R 8412 plakalı otomobil daralan yolda biribirine sürttü. Araçlardan inen sürücülerden Fatih Sarı, diğer aracın sürücüsü Aydınli'ye, "Bu şirket aracı, polis çağırıp tutanak düzenleyip, gereğini yapalım" dedi.

BIÇAKLAYAN KİŞİNİN TRAFİK SİGORTASI OLMAYINCA...

Bıçaklanann Fatih Sarı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı

'ARAMIZDA ANLAŞALIM' TEKLİFİNE SARI İTİRAZ ETTİ

İddiaya göre, Abidin Aydınli da otomobilinin sigortasının olmadığını söyleyerek resmi işlem yapmadan aralarında anlaşmak istediğini söyledi. Sarı'nın buna itirazı üzerine aralarında tartışma çıktı. Aydınli, otomobilden aldığı bıçakla Sarı'yı bıçakladı. Sağ karın boşluğundan yaralanan Sarı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Sarı, ameliyata, Abidin Aydınli ise gözaltına alındı.
AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni de hastaneye gelerek Fatih Sarı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

BAKAN SARI'DAN AÇIKLAMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, kardeşi Fatih Sarı'nın trafik kazası sonucu bıçaklanmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Fatih Sarı'nın trafik kazasının ardından istenilmeyen bir tartışma sonucu hafif yaralandığı belirtilen Sarı açıklamasında şöyle dedi:

"Allah yola çıkan tüm vatandaşlarımızı kazadan ve her türlü kötülükten korusun. Bu vesileyle trafikte olan herkesi sakin ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Sorunlarımızı hukuk kuralları çerçevesinde diyalogla çözmeliyiz. Şiddet hiçbir zaman bir çözüm yolu değildir."