BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.398,55
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Eroğlu teröre lanet okudu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terörle mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terör örgütüne yönelik operasyonların sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi. Teröre lanet okuyan Eroğlu, "mücadelemiz onların inine kadar devam edecektir" diye konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın kurtuluşunun 89. Yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere memleketi Afyonkarahisar'a geldi.

Gece saatlerinde başlayacak olan etkinlikler öncesinde memleketi Şuhut'ta hemşerilerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde konuşan Eroğlu, hükümetin bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik olarak karalılıkla mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini söyledi. Teröre lanet okuyan Eroğlu, terör örgütünü inlerine kadar kovalayacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: 

"Allah, bizi, ülkemizi bölmek isteyen terör örgütünü mahvı perişan etsin. Hükümetimiz bu konuda kararlı onları inlerine kadar kovalayacağız. Şehidimizin toprağı bol olsun"

Bakan Eroğlu, yemek sonrasında 4 gün önce vefat eden kardeşi Ahmet Eroğlu'nun cenaze törenine katılan hemşerilerine de teşekkür etti.