BIST 10.279
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakan Akdağ'a protesto şoku

Tokat'ta çeşitli temaslarda bulunan Bakan Akdağ'ın Büyük Tokat Oteli'nde yapılacak toplantıya geçerken TEKEL işçileri tarafından protesto edildi.

Abone ol

Tokat'ta çeşitli temaslarda bulunan Bakan Akdağ'ın Büyük Tokat Oteli'nde yapılacak toplantıya geçeceği güzergahta TEKEL işçileri protesto eylemi yaptı. Otel karşındaki bir marketin önünde toplanan TEKEL işçileri sloganlar attılar.

Çok sayıda polisin görev aldığı eylemde TEKEL işçileri ıslık ve düdüklerle tepkilerini duyurmaya çalıştılar. Bu arada Bakan Akdağ'ın otele geçeceği güzergah değiştirilirken, TEKEL işçilerinin yola çıkmaması için polis adeta etten duvar ördü. Bakan Akdağ'ı taşıyan aracın geçtiği sırada ise TEKEL işçileri ıslık çalarak, yuhalayarak tepki gösterdiler.

Bu sırada yolun diğer tarafına geçmek isteyen TEKEL işçileri ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. TEKEL işçileri Bakan Akdağ'ın otele girmesi ile protestolarına ara verdi. TEKEL işçilerinin 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenecek toplantı öncesinde de eylem yapacakları belirtildi.

Bakan Akdağ, geniş katılımla yapılan "Sağlıkta Dönüşüm Programı Tokat İl Değerlendirme Toplantısı"nın yaklaşık 2 saat süreceğini ifade ederek, basın mensuplarına toplantının sonunda açıklama yapacağını kaydetti.