BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisa'da belediyeden bir ilk!

Manisa Belediyesi, tamamı belediye çalışanlarından oluşan ‘Manisa Belediyesi Pop Orkestrası’nı kurdu.

Abone ol

Manisa Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek, tamamı belediye çalışanlarından oluşan ‘Manisa Belediyesi Pop Orkestrası’nı kurdu.

Yaklaşık 1,5 ay çalışan ve 8 kez prova yapan Manisa Belediyesi Pop Orkestrası, ilk konserini Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda verdi.

Konuk solist Servet Şencan dışındaki tüm orkestranın Manisa Belediyesi çalışanları tarafından oluştuğu Manisa Belediyesi Pop Orkestrası’nın ilk konserine Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Manisa Belediyesi Kültür-Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi’nin de solist olarak sahne aldığı Manisa Belediyesi Pop Orkestrası’nın ilk konseri izleyicilerden tam not alırken, Manisa Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu orkestranın performansı da alkış aldı.

Manisa Belediyesi Kültür-Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi, Manisa Belediyesi’nin bir ilki gerçekleştirerek böyle bir etkinlik düzenlediğini ifade etti. Kendilerini yalnız bırakmayarak, izlemeye gelen herkese teşekkür ederek, konserlerin periyodik aralıklarla süreceğini dile getirdi. Eskimeyen pop şarkılarını seslendiren Manisa Belediyesi Pop Orkestrası, konser sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, orkestrada görev alanlara çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.