BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
HABER /  SAĞLIK

Bakan Akdağ gençlere fena kızdı!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ katıldığı açılıştı gençlerin kendisini protesto etmesinin ardından çok sert çıktı

Abone ol

Bakan Akdağ'ın ücretsiz sağlık hizmetiyle ilgili sözlerini hastanede bulunan bir grup genç protesto edince bakan fena kızdı. Akdağ"Bu Türkiye Gençlik Birliği denen densizlerin ve kendini bilmezlerin hastanede bile ellerinden gelen her şeyi yapabileceklerini gösteriyor" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Numune Hastanesi Kolej Semt Polikliniği'nde Robotik Kemoterapi İlaç Hazırlama Sistemi ve Gündüz Kkatılıemoterapi Ünitesi açılış törenine katıldı.

Recep Akdağ konuşmaların ardından 'Robotik Kemoterapi İlaç Hazırlama Sistemi ve Gündüz Kemoterapi Ünitesi' açılışını yaptı. Açılış sonrası üniteyi gezen Akdağ, müzik dinletisinin yanı sıra burada tedavi gören hastalara terapi amacıyla uygulanan resim çalışmalarından örnekler sunuldu.

AKDAĞ'I PROTESTO ETTİLER

Bakan Akdağ'ın ücretsiz sağlık hizmetiyle ilgili sözlerini hastanede bulunan bir grup genç protesto etti. Gençlerden biri Bakan Akdağ'ın sözlerine tepki göstererek, "Ücretsiz sağlık diyorsunuz, sosyal güvenlik diyorsunuz. Üç kuruş zam yaptığınız emeklileri katkı paylarıyla aç bırakıyorsunuz." dedi. Protestocuların bu tepkisi üzerine Akdağ, "Ne güzel provokasyon. Bunlar, neyi gösteriyor bize biliyor musunuz? Bu Türkiye Gençlik Birliği denen densizlerin ve kendini bilmezlerin hastanede bile ellerinden gelen her şeyi yapabileceklerini gösteriyor. Ama biz biliyoruz ki halkımız bunları tanıyor vatandaşımız da bunlara itibar etmiyor." şeklinde konuştu.