BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin püskeviti MHP'ye zarar verdi

Devlet Bahçeli'nin 'püskevit'i şimdi de Fatih Altaylı'nın diline dolandı... Altaylı, Bahçeli'nin MHP'ye zarar verdiğini belirtti ve;

Abone ol

12 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesi MHP'nin video görüntüleriyle başı dertte. Önce iki kaset skandalıyla sarsıldı MHP, ardından da Devlet Bahçeli'nin miting meydanlarında söylediği 'püskevit' sözüyle alaya alındı.

Habertük gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 'Çikolatalar, püskevitler' başlığıyla kaleme aldığı yazıda Devlet Bahçeli'nin, seçim öncesi MHP'ye zarar verdiğini vurguladı.

ZÜLFİYARE DOKUNANIN BİR TARAFI AÇILIYOR

CHP'nin ardından MHP'yi hedefleyen seks kasetlerinin kimin tarafından internete servis edildiğinin bulunmasının zor olduğunu belirten Altaylı, "Birileri bunları canı çektiği, zamanı geldiği zaman servis ediyor. Bu bazen bir siyasetçi oluyor, bazen bir tarikat lideri. Hoşa gitmeyen kim varsa, üç gün sonra poposunu ekranda görüyor" diyerek zülfiyare dokunanın bir tarafının anında açıldığını belirtiyor.

BAHÇELİ'YE KASET ÖNERİSİ

Altaylı, seçim öncesi MHP'yi sarsmak için ortaya atılan bu kaset görüntülerinden çok, Devlet Bahçeli'nin miting meydanlarındaki konuşmalarının dikkate alındığını belirterek Bahçeli'ye bir öneride bulunuyor;

"Bu görüntüleri internetten kaldırmayı başarırsa, diğer görüntüleri kaldırtmaktan daha büyük sonuç elde eder..."

Nedenini de şöyle açıklıyor;

"Özel hayata ilişkin bu görüntüler zaten mide bulandırıcı olduğu için kimse izlemiyor. izleyen de olayın kahramanlarından daha çok bunu kaydedip yayınlayanlara kızıp küfrediyor. Ama Bahçeli'nin konuşmaları hiç de öyle değil. Millet bu videoları birbirine yolluyor, her yerde bunlar izleniyor, bunlara gülünüyor"

ASLINDA DRAMATİK BİR KONUŞMA AMA...

Altaylı, Bahçeli'nin 'püskevit konuşmasın' aslında çok dramatik olduğunu ancak ısrarla 'bisküvi'yi 'püskevit' diye tercüme etmesinin komedi konusu olduğunu belirterek, 'MHP'lilerin seks görüntülerini kimse izlemiyor ama püskevit, Cem Yılmaz'dan daha çok izleniyor' dedi.