BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  GÜNCEL

Bahçelievler'de işyerinde patlama

Bahçelievler'de bulunan bir işyerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu.

Abone ol

Patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mahmutbey Caddesi üzerindeki 6 katlı bir binanın giriş katında bulunan kasap dükkanında, saat 03.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Gürültüye uyanan bina sakinleri, işyerinden dumanlar yükseldiğini farkedince hemen binayı boşaltıp durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de işyerinin bulunduğu Mahmutbey Caddesi'ni çift yönlü olarak trafiğe kapatırken, olay yerinin çevresine de emniyet şeridi çekildi. Patlama anonsu üzerine, terör ekipleri olay mahalline gelerek inceleme yaptı. İGDAŞ ekipleri de, binanın doğalgazını kesti. Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken işyeri büyük çapta hasar gördü. İşyeri önündeki bir kamyonette de hasar oluştu.

İŞYERİNDE BÜYÜK ÇAPTA HASAR OLUŞTU
Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından, işyerinin ön ve yan cephesindeki vitrin camlar patladı. Dükkan kepenkleri de yerinden fırladı. Şarküterinin içinde büyük çapta maddi hasar oluştu. Çevre binalarda oturan bazı mahalle sakinleri sokağa dökülürken, bazı vatandaşlar da evlerinin camından meraklı gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Patlamanın olduğu işyerinin sahibi Nuran Deniz, “ Telefon açtılar, hemen geldik. Neden yangın çıktığını bilmiyoruz. Herhangi bir can kaybı yok. Parmak izi alınabilir mi, kameralar çalışıyor mu bilemiyorum" şeklinde konuştu. İtfaiye ekipleri, patlamanın neden meydana geldiğini belirlemek için araştırma başlattı.