BIST 8.995
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.277,06
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli'den sapıklık tepkisi: Ya pişman edilsin ya idam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında çocuk istismarcılarına sert tepki gösterdi. Bahçeli çocuklara hayatı zindan edenler için 'ya pişman edilmeli ya darağacına gönderilmeli' dedi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde son günlerde ayyuka çıkan çocuklara yönelik sapıklık haberleri vardı. Çocuk istismarı konusuna değinen Bahçeli çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Sapıklara müsamaha asla gösterilmemelidir. Bunlara hayat haram edilmelidir. Kim ki çocukların hakkını hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da darağacına gönderilmelidir" dedi.

ÇOCUK İSTİSMARINA SERT SÖZLER
Sapıklığın yeşerdiği sosyal bünye süratle tedavi edilmelidir. Bunlara hayat haram edilmeli, gün yüzü ise ilelebet karanlığa dönüştürülmelidir. Yasal düzenlemeler şu ana kadar sonuç vermemiştir. Şiddet devam etmektedir. Bu selin önüne geçmezsek, meçhul akıbetlere sürüklenmemiz kaçınılmazdır. BM tarafından 20 Kasım 1989'da onaylanan Çocuk Hakları Sözleşmesi bir insan hakları belgesidir. Türkiye 1990'da imzalamıştır. Zararlı etkilerden istismar ve sömürüden korunma hakkı insanlık vicdanının teminatı altındadır. Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli, ya da kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan geçirilmelidir. 

AK PARTİ-MHP İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ
AK Parti ile ittifak görüşmeleri tamamlanmıştır. Toplantılar başarılı, özverili ve samimi bir havada geçmiştir. Milli Mutabakat Komisyonu 9 defa toplanmış, 22 saat çalışmıştır. Yapılacak yasal düzenlemelerin son şekli verilmiştir. 2 değerli arkadaşımızın basın toplantısı düzenleyerek ittifakın muhtevası hakkında bilgi vereceklerdir. Yasa teklifi TBMM'ye sunulacaktır. Sayın Cumhurbaşkanına huzurlarınızda içtenlikle teşekkür ediyorum. TBMM'ye sunulacak kanun teklifinin ve 2019'u kapsayacak milli ittifakın millitimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.