BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den FETÖ uyarısı! Seçimlerle ilgili talimat gelirse...

Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu kabul edilenler için seçmenler yarın imza vermeye başlayacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli bu konuda önemli bir hususa dikkat çekip uyarıda bulundu. Bahçeli gazetecilere yaptığı açıklamada ''Dün akşamdan beri kafamı meşgul eden bir konu var. 15 Temmuz'un siyasi ayağı üzerinde kesin bir sonuç yok. Siyasi ayağın olduğu yerde siyasi seçmen olur. FETÖ'den bir aday etrafında toplanın talimatı gelirse ne olacak'' dedi.

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli gazetecilere ittifak protokolüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli FETÖ'yle ilgili çok önemli bir uyarıda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamaları: ''Dün akşamdan beri kafamı meşgul eden bir konu var. Bunu sizinle paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama. 15 Temmuz'un siyasi ayağı üzerinde kesin bir sonuç yok. Siyasi ayağın olduğu yerde siyasi seçmen olur.

Bu 100 bin kişinin içerisinde eğer FETÖ, PKK desteğiyle veya buna benzer imkanlarla bir aday taraması yapılacaksa o zaman FETÖ'nün seçmendeki siyasi ayağının hangi aday etrafında toplandığı hakkında bir kanaat oluşabilir.

Burası önemlidir. Ne kadar ByLock'çu var, ne kadar görevden alınmış olan var, ne kadar uzaklaştırılmış olan var, bunların ne kadar yakını var? Bunların hepsi hangi aday etrafında düğümlenip 100 bini tamamlayacaksa o zaman Türkiye açısından önemli bir sonuç elde edilmiş olabilir.

BAKANLAR BU KONULARIN TAKİP EDİYOR MU?

FETÖ darbe hareketinden 15 gün sonra OHAL kabul edildi ve uygulamaya kondu. Çok sayıda silahlı kuvvet mensubu, öğretim kadrolarında uzaklaştırma, görevden alma oldu. Bunların aileleri, çevreleri var.Adalet Bakanı ile İçişleri Bakanı, FETÖ'nün seçmen üzerindeki etkisini takip etmiş midir?

BUNLAR BENİM KAFAMI KURCALIYOR

FETÖ'nün 100 bin imza ile aday olacak isimler üzerinde odaklanacağı merak konusu olmuştur. Bunlar, hangi adayın etrafında toplanabilir? Bunlar benim kafamı kurcalıyor.

BU TARTIŞILSIN DİYE ORTAYA KOYUYORUM

 Bu önemli bir düşüncedir. Yani FETÖ ile mücadele ediliyorsa, FETÖ de hala kendi ısrarını devam ettiriyorsa her konu değerlendirilmelidir. FETÖ 'benim en kötü şartlarda hala 100 bin taraftarım var der ise ne olur. Bunu tartışılsın diye ortaya koyuyorum

FETÖ'DEN TALİMAT GELİRSE...

FETÖ'nün hangi aday etrafında toplanacak önemli. FETÖ'den talimat gelir ve bir adayın  etrafında toplanırsa ne olur.

Bahçeli, "istihbarat bir bilgi var mı" sorusu üzerine "Hayır benim düşüncemdir" dedi.

Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu kabul edilenler için seçmenler tarafından ilçe seçim kurullarına teklifte bulunulmasına yarın başlanacak
Vatandaşlar, aday göstermek istedikleri isim için bağlı bulundukları ilçe seçim kuruluna 9 Mayıs saat 20.00'ye kadar imza verebilecek.

MHP 24 Haziran'dan kaç milletvekili bekliyor? İşte o rakam...

MHP adaylık ücreti ne kadar? İşte başvuru formu ve belgeleri