BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,84
ALTIN 2.411,52
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den Erdoğan'a iki teklif!

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a iki tekifte bulunarak kendileri hakkında açılan soruşturmaya değindi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında kendisi hakkında hazırlanan fezlekeyi ve 57. hükümet için araştırma kararı alan Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.

"Senden korkan senin gibi olsun" diyerek Erdoğan'a rest çeken Bahçeli iki teklifte bulundu. Kendisi hakkında dokunulmazlığı kaldırma kararı isteyen Bahçeli buna MHP'lilerin de olumlu oy vereceğini açıkladı. Ayrıca 57. hükümet için komisyon oluşturulmasını isteyerek gerekirse MHP'nin bu komisyona işleri rahat yürütmeleri için üye bile vermeyeceklerini açıkladı.

Ancak Bahçeli bir de şart öne sürdü. Kendilerinin de AK Parti döneminde yapıldığı iddia edilen yolsuzlukları araştırmak için komisyon kurmak istediklerini söyledi.

Bahçeli Başbakan Erdoğan'ın Peygamberimiz Hz. Muhammed'in sözlerini kullanarak PKK'lıları akladığını da iddia etti.


İşte Bahçeli'nin o sözleri...

İstismarın aldatmanın ve sahteliğin çamurlu sularında yüzmektedir. İşine geldiği gibi konuşan vicdan azabı çekmeyen Başbakan Müslüman Türk milletine hakaret içindedir. Öyle ki yüce dinimiz efendimizin kutlu mesajlarını eşkıyaları aklamak için kullanmaktadır.  

Geçen haftaki konuşmamda Erdoğan'a çağrıda bulunmuş ve demiştim ki 57. hükümet ve bakanlıklar inceletilmeli Yüce Divan da başta olmak üzere her yola başvurmaktan çekinmemelidir.

Başbakan Erdoğan da haftasonu bunu uygulamaya sokacağını açıklamış ve şahsım hakkında fezleke hazırlanmıştır. Anlaşılan Başbakan süreç için dik duruşumuzu kırmak için her yola başvuracaktır.

SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN

Kalpazanlıktan, sahtecilikten hakkında fezlekeler bulunan birisi bize dürüstlük dersi vermeye kalkışmaktadır. Sayın Başbakan! Bilmelisin ki senden korkan senin gibi olsun! Senden çekinen de senin gibi işbirlikten sabıka yesin. Kalpazanlıklara, işbirlikçilere, dünürlere eyvallahımız yoktur.

Allaha şükürler olsun ki bizim de içinde olduğumuz 57. hükümet döneminde veremeyeceğimiz hesap yoktur. Çiğ süt içmediğimizden karnımızın ağrıması mümkün değildir.

TAŞ MEDRESE BURADA

Her şeyimizi incelemeli araştırmalı gün yüzüne çıkarmalıdır. Bunları yapmazsan namertsin. Biz ki arkasına bakarak yürüyenlerden, mazisinden yüzü kızaranlardan olmadık. Türk milletinin hayrı için bir bedel ödememiz gerekiyorsa bedel ödemekten çekinmeyiz. Yargı emrindedir, kolluk güçleri talimat beklemektedir. Dava arkadaşlarımı tehdit ederek bölünmeye rıza göstereceğimizi sanıyorsa aklını kaçırmıştır. Biz korkmayız, ülkülerimizden vazgeçmeyiz. İşte Taş Medrese burada!

ERDOĞAN'A İKİ TEKLİF

Başbakan Erdoğan'a iki teklifim olacak, ilki dokunulmazlığımı süratle kaldır. MHP'liler de buna olumlu oy kullanacak. İkincisi de 57. hükümet için Meclis Komisyonu hemen kurulmalıdır.

Başbakan'ın elini rahatlatmak için hatta MHP bu komisyona üye de vermeyebilecektir. Ancak Başbakan ve partisi bizi inceleyecekse biz de onları araştırmalıyız.

Bizim de komison kurmamız için önümüz açılmalı. Biz de 58, 59, 60 ve 61. hükümetin tüm işlerini araştıralım. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın! Yüreği yetiyorsa, aklı kesiyorsa bu davetimize kulak vermelidir. Biz kimin ne olduğunu millet huzurunda ortaya çıkmasını istiyoruz.