BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den AK Parti-Öcalan iddiası!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında güdneme dair önemli açıklamalarda bulundu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde cezaevlerinde bitirilen açlık grevleri, Türkiye'ye mesaj gönderen Talabani, Barzani ve Gazze'ye saldıran İsrail vardı.

Devlet Bahçeli açlık grevlerinin Öcalan'ın talimatıyla bitmesi konusunda hükümeti eleştirdi. Bahçeli, ''Açlık grevleri sırasında İmralı canisi ve AKP hükümet 3 kere temas kurmuştur. AKP bile bile lades demiştir.'' dedi.

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

Haftaya yine üzüntü ile başladık. Yeni kayıplarımızla yandık. Her defasında son olsun dediğimiz caniliklerin evlatlarımı aramızdan almasına seyirci kaldık. Hükümetin basiretsizliğini kızgınlıkla izledik. Olan her defasında çocuklarımza oldu. Adres sormayan bombalar, kalleşce düzenlenen baskınlar anaları evlatlarından kopardı.

EŞKİYALAR TÜRKİYE'Yİ ERİTİYOR

Yeter diyoruz ama son bulmuyor. Türk milleti eşkiyalar tarafından eritiliyor. Kandil'de tezgah açan insan kasapları artık dayanma noktasını aşmıştır. Kendisini Kaf Dağı'ndan gören Erdoğan duvara toslamıştır. Türkiye'nin 10 yılda içini boşalttılar.

Bölücü terör istediği zaman eylem yapan, şehirlere genişleyen bazende cezaevlerini üst olarak kullanan AK Parti'nin açtığı yolda ilerlemektedir. Hainlikler rahata ermiştir. Düşman kampından buluşanlar iyice şımardılar.

AKP TAKSİT TAKSİT HAİN PLANLARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR

AKP terör duvarına kafasını çarpmıştır. “Bedelini ödeyecekler, temizleyeceğiz” umut verici sözleri boşa çıkmıştır. Her şehitten sonra verilen beyanlara bakınız, sağlamasını yapınız. Fark etmeniz kaçınılmaz olacaktır. Gelen kötü haberlere verilen cevaplar idare etmeye yönelik açıklamalardır. Terör saldırıları sabır taşımızı çatlatmıştır. Terör tehdidi sürmektedir. Amaç PKK tezgahlarını kabul ettirmek ve istenilen yere taşımaktır. AKP taksit taksit hain planlarını hayata geçirmektedir.

TERÖRİSTLER GÜNDEM BELİRLİYOR

Terör suçundan tutuklu bulunanlar Türkiye'de gündem belirleyenler olmuştur. 8 Kasım 2009 günü belediye otobüsüne molotof atan teröristler açlık greviyle çözüm aramaktadır. BDP'li vekillerde zorla açlık grevine girmişlerdir.

AĞLAMADAN SORUMLU ARINÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Cezaevlerinde açlık grevleri ana dilde savunmanın önüne açmıştır. AKP cezaevlerindeki açlık grevlerine yani mezar siyasetine esir olmuştur. Öcalan kardeşi aracılığı için sonlandırılsın dedi. Ağlamadan sorumlu bakan ise teşekkürlerini sunmuştur.

Mehmetçiğin tabutlarını görmeyen haysiyetsizlerin açlık grevi olunca insanlık açıklamaları vicdansızlıktır. Bunlar Kandil'de PKK, Kuzey Irak'ta Barzani aşığıdır. Türkiye'de ise bedbahlardır.

İMRALI CANİSİ İLE 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Bunlar sözde Türk gibi görünen hainlerdir. Farketmedikleri tek gerçek Türk milletinin haysiyetidir.

Açlık grevleri sırasında İmralı canisi ve AKP hükümet 3 kere temas kurmuştur. AKP bile bile lades demiştir. Başbakan Erdoğan’ın açlık greviyle ilgili sözlerinin ne kadar anlamsız olduğu görülmüştür. Başbakan Erdoğan’ın sözleri, açlık grevlerini küçümsemesi karşı gruplarla anlaşmasıdır. Bu ifadelerin hiçbir tutarlılığı bulunmamaktadır. Erdoğan her defasında ters köşeye yatmaktadır.

ERDOĞAN TERS KÖŞEYE YATMIŞTIR

Eski tip koster gitmiş yeni gelmiştir. Bozuk koster bahanelerine artık sığınılamayacak. İşin ilginç yanı bu zihniyet bir yandan idamdan bahsedip diğer tarafından Öcalan ile görüşmekten tedirginlik duymamıştır.

Bu tavrını devam ettirerek açlık grevlerin bitmesini kendisine mal etmesine artık şaşırılmayacak. Erdoğan her defasından ters köşe yapmaktadır.

ERDOĞAN AKTİF ROL OYNADI

Açlık grevlerine pabuç bırakmayan Erdoğan aslında aktif rol almıştır. Erdoğan acilen cevap vermelidir bu açlık grevin, destekleyen teroristler arasında kimler var. Ölüm ile demokrasiyi aynı kategoriyi sokmak hangi mantığa hizmnettir. Bundan sonra sıra PKK'nın affedilmesi mi?

ONE MINUTE MODASI GEÇTİ

Gazze’yi füze kuşağına almak İsrail’in bildik taktikleridir. Masum Filistin halkının katledilmesinin açıklaması yoktur. Arkası arkasına ölüm yağmaktadır. Uluslar arası toplum yine duyarsızdır. ABD başkanının saldırısının arkasında duran tavrı insanlığının bittiğinin resmidir.

Obama insafsızlığının içine düşmüştür. Erdoğan’ın temelsiz tehditleri hiçbir şeye hizmet etmeyecektir. “One minute” çıkışının modası artık geçmiştir. Erdoğan Mavi Marmara’nın bile hesabını soramamıştır.