BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Müslüm Gürses'i morga kaldırdılar!

Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumunda sıcak gelişmeler var...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in hastaneye kaldırılmasıyla başlayan belirsizlik sona eriyor. Yaklaşık 5 saat süren bir by pass ameliyatıyla hayata tutunan Gürses kritik eşiği aşsa da ünlü sanatçının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa'nın gündeminde Müslüm Gürses'in sağlık durumu vardı. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu program Gürses'in doktorunun açıklamasına yer verirken hastaneyle yapılan canlı bağlantıda Gürses'in son durumu ekrana yansıdı. Kanaltürk muhabiri Dilara Güder hastaneden bildirdiği haberinde Gürses'in hala solunum cihazına bağlı olduğunu söyledi.

MUHABİR HASTANEDEN SON DURUMU BİLDİRDİ

Hastaneden bildiğiren Kanaltürk muhabiri Dilara Güder canlı yayında Gürses'in son durumu için şunları aktardı:

"Şu an maalesef hala solunum cihazına bağlı olarak yatıyor. Ama durum çok sevindirici. Dün

FAZIL SAY'DAN  GÜRSES'E ÇARPICI MÜSLÜM BABA MESAJI

Twitter sayfasından Gürses'e 'geçmiş olsun' mesajı yayınlayan Fazıl Say mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Müslüm baba’ya acil şifalar diliyorum, en derin hislerimle; dayansın ve yaşamak kazansın, hayata dönsün isterim. En sert tartışmalarda en ağır sözleri karşılıklı söylemiş olsak bile, bu hayatta bambaşka müzik kulaklarımız, bambaşka gelecek hayallerimiz olsa bile, sonuçta bütün kavgalar da insanidir, bir insanın yaşama dönmesini istemek de insanidir, sonuçta insanız, ölümden değil, yaşamaktan yanayız, hayata dön Müslüm baba."

 

itibariyle karaciğer emzilerinin hızla düzeldiği söylendi. Maalesef böbreği hala diyalize bağlı olarak düzeltilmeye çalışıyor. Tansiyonunun ise iyi olduğu belirtildi. Uyuşturucu ilaçlarla sürekli uyutuluyor. Şu anki sıkıntılı durumunu hissetmemesi için uyutuluyor. Hayat arkadaşı Muhterem Nur da burada. O da kötü durumda. Ortopedik rahatsızlıkları nedeniyle yürüyemediği ve görme kaybı yaşadığı söyleniyor. Gürses'in ise hızla düzeldiği söylendi bize..."

ÖLDÜ SANILARAK MORGA KALDIRILDI GERÇEK ANLAMDA ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Programın çarpıcı anektodlarından bir diğeri de Müslüm Gürses'in yıllar önce yaşadığı inanılmaz hayata dönüş öyküsü oldu. 1978'de Tarsus'tan Adana'ya giderken ölümcül bir trafik kazası geçiren ünlü sanatçı hastanaye kaldırıldıktan sonra öldü sanılarak morga kaldırılıyor. Ancak görevlilerin Gürses'in ayaklarının kıprıdadığını son anda farketmesiyle tedavi altına alınan Gürses kelimenin tam anlamıyla ölümden dönmüş oldu. Beynine platin takılan ünlü sanatçı yaşadığı kaza nedeniyle koku alma ve işitme duyusunu da ciddi bir tahribat yaşamıştı.

BURADA 50 KAMERA OLSAYDI BÜTÜN SANATÇILAR GELİRDİ

Programa telefonla bağlanan Müslüm Gürses'in yapımcısı Muhteşem Candan ünlü sanatçının hayranlarına seslendi ve hayır dualarını istedi. "Hepimiz panik içindeyiz. Mesela geçen akşam kalbi durdu diye haber geldi..." diyen Candan sanat camiasının ilgisizliğinden yakındı.  "Müslüm Gürses'ten iyi haberler alıyoruz. Ünlü sanatçılarımıza sahip çıkmalıyız. Sanat dünyası vefasız" diyen Candan "orada 50 kamera olsaydı herkes gelirdi. Ama Gürses'in öyle hayranları varki canlarını bile verirler. Bu O'na yeter..." diye devam etti.