BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli şakası ecel terleri döktürdü

Hilal Kaplan'a canlı yayında yapılan Devlet Bahçeli şakası usta gazeteciye zor anlar yaşattı

Abone ol

İNTERNETHABER- MHP lideri Devlet Bahçeli 'nin Bursa Mitingi 'nde söylediği sözleri eleştiren gazeteci Hilal Kaplan, canlı yayında ecel terleri döktü.

Bahçeli'ye itafen 'Bu sözleri Hakkari'de söylesin...' diyen Kaplan'a programın moderatörü şaka yaptı

"Devlet Bahçeli telefon hattımızda"

İşte o şaka sonrası olanlar...

A Haber'de "Her Yöne 80 dk" çözüm süreci tartışılırken konu MHP lideri ve Bursa mitingine geldi. Mikrofonu eline alan gazeteci Hilal Kaplan Bahçeli'ye yüklendi.

"Birincisi vur de vuralım öl de ölelim" diyen bir kitle var Devlet Bahçeli de bunun da zamanı gelecek dedi. Bunu şehitler gelirken yapmayanlar şimdi PKK'nın silah bırakması sürecinde böyle şeylerin söylenmesini samimiyetsiz olarak değerlendiriyorum. Devlet Bahçeli, 'Bursa Türk milletinin yanında Türklüğün tarafında ve vahtetin yolundadır' diyor. Başka birisi de Hakkari'de birisi Kürtler için bunu söylese ne olur. Asıl bölücü burada kimdir?"

SAYIN DEVLET BAHÇELİ TELEFON HATTIMIZDA

Zeynep Bayramoğlu'nun Hilal Kaplan'ın bu sert sözlerinden sonra Devlet Bahçeli şuan telefon hattımızda demesi üzerine Hilal Kaplan şoka girdi. Bayramoğlu'nun yok bu şakaydı demesi üzerine ise Kaplan,

"Gerçekten şaşırdım çünkü Devlet bahçeli böyle bir şey yapmaz. Tam bir devlet adamıdır. Ama ayrıca sevindim de keşke arayıp bize Bursa'daki konuşma ile ilgili açıklama yapsa" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.