BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.469,57
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli istifa edecek mi MYK'yı topluyor

MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifa etmeyeceğini, hafta sonu seçimi tartışmak üzere MYK'yı Ankara'ya çağırdığını belirtti.

Abone ol

1 Kasım seçim sonuçlarıyla hezimete uğrayan MHP'de, parti kulisleri Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin istifa edeceğine yönelik iddialarla sallanmıştı. MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, Bahçeli'nin istifa etmeyeceğini ve 1 Kasım seçiminde elde edilen sonuçların hafta sonu Merkez Yürütme Kurulu ve il başkanları ile tartışılacağını söyledi.

Özdağ, adının genel başkanlık için geçmesine ilişkin "Sayın genel başkanımız görevinin başındadır" yorumunda bulundu. 

1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekilliğine seçilen MHP'li Ümit Özdağ, Gaziantep Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere konuşan Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partinin başında olduğunu söyledi. Hafta sonu Merkez Yürütme Kurulu'nun toplanacağını kaydeden Özdağ, şöyle konuştu:

 "NEDEN BU NOKTAYA GELİNDİĞİ DEĞERLENDİRİLECEK"

"Sayın genel başkanımız görevinin başındadır. Tüm bu konuları değerlendirmek üzere cumartesi ve pazar günü Merkez Yürütme ve il başkanlarımız Ankara'ya davet edildi. Bu hafta sonu bütün bu konuların değerlendirmeleri genel başkanımızın başkanlığında yapılacak toplantılarda ele alınacak. Neden bu noktaya gelindiği değerlendirilecektir."