BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bahar dekorasyonu için tüyolar burada

Baharın gelmesi ile evlerde, iş yerlerinde ve bahçelerde dekorasyon dönemi de başlamış oldu. Bu yıl dekorasyonda yine klasik modeller ön pla...

Abone ol

Baharın gelmesi ile evlerde, iş yerlerinde ve bahçelerde dekorasyon dönemi de başlamış oldu. Bu yıl dekorasyonda yine klasik modeller ön plana çıkıyor.
Dünyanın birçok ülkesine klasik mobilya ihracatı yapan Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, bu yıl bahçe mobilyalarında bile klasik oymalı modeller tercih edildiğini söyledi.
Asortie Mobilya’nın müşteri profilinin büyük bir kısmının gençlerden oluştuğunu söyleyen Murat Erat, “Bu yıl gençlerin istedikleri tarzda klasik mobilya modelleri tasarlıyoruz. Mimarlarımız müşterilerin taleplerine göre konforlu ve gözalıcı mobilya modeleri tasarlıyorlar. Aslında gençler eski tarz klasik mobilyalar ile modern tasarımları çok iyi kombin ediyorlar. Gençlerin beklentileri ve tavsiyeleri bize ilham veriyor. Bu da yeni modellerimiz için farklı bir çizgi oluşturuyor“ dedi.
Ürünlerini tasarlarken her aşamada sosyal medya takipçilerinden fikir aldıklarını belirten Murat Erat, renk, kumaş ve tasarım tavsiyelerini 360 bin üzerindeki facebook takipçisinden aldıklarını ve böylece ürünlerin kabul görmesinin hızlandığını söyledi.

İŞTE ÖNERİLER
Genç iş adamı bahar ve yaz için dekorasyon önerileri ise şöyle sıraladı:
" *Öncelikle etraftaki fazla eşyaları ortadan kaldırın.
* Mobilyalarınızı değiştirin. Açık renkli, klasik, oymalı mobilyalar tercih edin.
* Mobilyanızı değiştiremiyorsanız, hiç olmazsa yerlerini değiştirin ve odaya aksesuarlarla canlılık katın.
* Duvarınızın birini canlı ve enerjik bir tonda boyayın.
* Taze çiçekler ve bitkilerle evinizi canlandırın.
* Her şeyden önemlisi de, evinizi başkaları için değil, kendiniz için tasarlayın".
(İHA)