BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.406,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bağcılar Necip Fazıl Kısaküreki unutmadı

Bağcılar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği bir programla ünlü şair Necip Fazıl Kısakürek'i doğum ve vefatının yıl dönümünde andı.

Abone ol

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda gerçekleştirilen programda Necip Fazıl'ın biyografisinden kronolojik olarak alıntılar yapıldı.

Ünlü şairin kendi sesinden dinletilerin yapıldığı program belgesel tarzında sunuldu. Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkan Vekili Muhterem Şahin, "Bizim kahramanlarımız sanal değil, masal değil, gerçektir" dedi. Necip Fazıl'ın kalemi kadar kelamının da güçlü olduğunu hatırlatan Şahin, Fazıl'ın pratik zekasının muhataplarına sıkıntılı anlar yaşattığını ifade etti.

Muhterem Şahin, Necip Fazıl'ın "Gençliğe Hitabı"nın da kendisini çok etkilediğini sözlerine ekledi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Türk ise Necip Fazıl'ın şairliğine vurgu yaptığı konuşmasında, "Bağcılar Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Böylesine anlamlı programları yılın belli günlerinde ilçemizde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.