BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Babasına tam kavuşmuştu ki..

Annesi Cemile'ye hamileyken babasından ayrıldı. Genç kız, yıllarca babasını aradı, buldu da üstelik. Ama sonrası trajedi..

Abone ol Bulduğunda ise “Kızınım” demeye cesaret edemedi. Adres sorma bahanesiyle babasını 1.5 dakika gördü. Kavuşacakları gün ise öldürüldüğünü öğrendi.

Konya'da 69 yaşındaki gurbetçi Ahmet Tombul önceki gün, bahçesinde 7 bıçak darbesiyle öldürüldü. Polis olayı araştırırken cinayetin ardından bir genç kızın dramı ortaya çıktı. 21 yıldır babasını kapı kapı arayan Cemile Tombul (21) babasını bulduğu gün onun bir cinayete kurban gittiğini öğrendi. Genç kız film gibi hikayesini gözyaşları içinde şöyle anlattı:

"Annem bana hamileyken babamdan ayrılmış. Almanya'dan Türkiye'ye dönmüş. 2 yaşına kadar annemin yanında kalmışım. Daha sonra anneannem bana bakmaya başlamış. Annem kendisine babamı hatırlattığım için benimle görüşmek istemedi. Bilinmeyen numaralardan aynı soy ismi taşıyan herkesi aradım. Sonunda bir adres buldum. Babamın Almanya'da olduğunu, ara sıra gelip gittiğini söylüyorlardı. Bir türlü beni bir araya getirmediler. Bir akşam adres sorma bahanesiyle evine gittim ve uzaktan 1,5 dakika gördüm. Baba diyemedim. Kaçtım oradan."

KATİLİ BULUN

Cemile bu kısacık görüşmenin ardından amcasının kızının kendisini aradığını ve babasıyla görüştüreceğini söyledi. Genç kız "Çok heyecanlandım. Hemen iş yerinden izin aldım. Nişanlımla yola çıktık. Giderken çok heyecanlıydım, beni güzel bulsun diye arabada makyaj bile yaptım. Kapısının önüne geldiğimde bir cinayete kurban gittiğini öğrendim." Bu haber üzerine şoka giren genç kız “Ne olur katili bulun” dedi.

BİR FOTOĞRAFI BİLE YOK

21 yaşındaki Cemile Tombul, babasını bulduğu gün kaybetmenin büyük acısını yaşıyor. Nişanlısıyla birlikte babasını toprağa gömen genç kız, "Annem ona babamı hatırlatıyorum diye beni aneanneme verdi. Tek umudum babamdı. Ancak onu da hain bir cinayete kurban verdim. Bende bir fotoğrafı bile yok” dedi.

BABAMIN CESETİNE KAVUŞTUM

Cemile Tombul, "Katil yüzünden babama dokunamadım, öpemedim, koklayamadım, bıraktı gitti. Katil olmasaydı babamı görebilecektim. Öldürülmeseydi bir araya gelmiş olacaktık. Buna izin vermediler. Katillerinin yakalanmasını ve cezasını bir an önce bulmasını istiyorum. Ben baba özlemiyle çok acılar çektim. Babama kavuştum dediğim anda cesediyle karşılaştım" diyerek gözyaşı döktü.