BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Babaannesine yaptığına bakın!

Aksaray’da bir kişi, babaannesinin gözüne biber gazı sıkıp boynundaki 2 bin liranın bulunduğu cüzdanı gasp etti

Abone ol

Yaşlı kadının şikayeti üzerine yakalanan şüpheli, tutuklandı. Olay, gece saat 00.40 sıralarında merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde meydana geldi.

Babaannesi Meryem Güneş'in (80) evine giden Yasin G. (21), zile bastıktan sonra kapının açılmasını bekledi. Bir süre sonra kapıyı açan babaannesinin gözüne biber gazı sıkan Yasin G., ardından babaannesinin boynunda asılı olan ve içerisinde 2 bin lira bulunan cüzdanı alıp evin arka kapısından kaçtı. Gözüne sıkılan biber gazı sıkılan yaşlı kadın, komşularından yardım istedi.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşlı kadının ifadesine başvurdu. Yaşlı kadının, ifadesinde gözüne biber gazı sıkıp gasp edenin torunu olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri, çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar sonunda babaannesini gasp eden Yasin G. (21), polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinden sonra mahkemeye sevk edilen Yasin G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüphelinin, kısa bir süre önce hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden çıktığı öğrenildi.