BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Devlet kadın polisini koruyamadı!

Kadın polis, eski sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürüldü.

Abone ol
İstanbul Beykoz'da Esra Adile Seyfi adlı polis memuru, kendisini tehdit ettiği iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu eski erkek arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
 
Olayda, Seyfi'nin yanı sıra durakta bekleyen Asiye Yayla adlı bir polis eşi de seken bir merminin isabet etmesi sonucu yaralandı.
 
Zanlı Akgül Semih A, silah seslerini duyarak olay yerine gelen Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü İdari Büro'da görevli bir polis memuru tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

TEHDİT ETMİŞ 
 
Paşabahçe Polis Merkezi'ne götürülen zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alındı.
 
Zanlının, Esra Adile Seyfi'nin eski erkek arkadaşı olduğu ve tekrar görüşme teklifini geri çeviren Seyfi'yi tehdit etmeye başladığı kaydedildi.
 
Seyfi'nin savcılığa şikayette bulunması üzerine Akgül Semih A'nın Ankara emniyetince gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiği ve 'tehdit' suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. 
 
GÖREVE 2 HAZİRAN'DA BAŞLAMIŞ 

Olayda hayatını kaybeden Esra Adile Seyfi'nin, polis memurluğuna 2 Haziran'da Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde başladığı öğrenildi.
 
Zanlı Akgül Semih A'nın Ankara'da oturduğu ve elektrik teknisyeni olduğu belirtildi.