BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Baba Karabulut ne demek istedi?

Garipoğlu yakalandı kızın ailesi buruk bir sevinç yaşadı. Ancak Baba Karabulut yine açıklamalarda bulundu

Abone ol

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, ''Emniyet teşkilatımızı ve diğer yetkilileri tebrik ediyorum. Çok sevinçliyim. Devletimiz sözünü tuttu'' dedi.

"CİNAYETİN ARKA BAHÇESİNE BAKILSIN"

Zanlı C.G'nin gözaltına alınmasının ardından AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Süreyya Karabulut, bundan sonra cinayetin arka bahçesine bakılması gerektiğini ifade etti.

''Türkiye'nin gözü aydın, Türk kamuoyunun gözü aydın'' diyen Karabulut, emniyetin görevini yaptığını, bundan sonra Türk adaletinin de görevini aynı ve kusursuz bir şekilde yapmasını beklediğini söyledi.

Cinayetin detaylarının ortaya çıkarılması halinde olayın iç yüzünün çözüleceğini belirten Karabulut, ''Emniyet teşkilatımızı ve diğer bütün yetkilileri tebrik ediyorum. Çok sevinçliyim. Devletimiz sözünü tuttu'' diye konuştu.

AİLE GARİPOĞLU’NU SAKLADI

Katil zanlı C.G'nin yakalanışı hakkında da değerlendirmede bulunan Karabulut, ''Garipoğlu ailesi tarafından burada bir tiyatro oynanıyor. Avukatları zanlıyı teslim etmiş. Böyle bir şey olabilir mi? Şimdiye kadar C.G'yi ailesi saklamıştır'' iddiasında bulundu.

Münevver Karabulut'un halası Süheyla Karabulut ise Türk polisinin görevini yaptığını, bundan sonra da Türk yargısına aynı şekilde görev düştüğünü söyledi.

Çok sevinçli olduğunu belirten Süheyla Karabulut, bundan sonra da konunun takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

İŞTE YAKALANDIĞI ANDA ÇEKİLEN
FOTOĞRAFLAR....
Yakalanış anını videodan izlemek isterseniz
13. SAYFAYA BAKIN

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]



[PAGE]