BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Allahım bu nasıl bir fotoğraf

Tüyleri diken diken eden anlar. Bir kadın bebeği ile dileniyor. Bebeği ve anneyi görenler şoke oluyor. Açlıktan iskelete dönmüşler.

Abone ol

İNTERNETHABER

Bize ne oldu dedirten kareler ve bir dram bu... Mübarek Ramazan ayında, bir kadın ve bebeği açlıktan ölmek üzereyken bulundu. Kadın "ölmemek için son bir nefeste" dilenmeye çıkmıştı. O da bebeği de iskelete dönmüştü... Bu kadının hali, "hepizime yazıklar olsun" dedirtiyor...

Mersin'de dilencilik yapan 30 yaşındaki Emine Balkar ve açlıkla boğuşan, bir deri bir kemik kalan 10 aylık oğlu İbrahim'i görenler, polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Anne, "Yanlış anlamayın. Açlıktan ölmemek için dilenmeye çıktım" dedi.


[PAGE]


İSKELETLERİ ÇIKMIŞ

Kent merkezindeki işlek caddelerde dilenen 3 aylık hamile Emine Balkar'ın kucağındaki çocuğun aşırı zayıf ve bitkin bir halde olduğunu fark eden bir kişi, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine Emine Balkar'ı bulan polis, besinsizlikten iskelet gibi gözüken İbrahim için ambulans çağırdı.


[PAGE]



ÇOCUĞU ALINACAK SANIP AĞLADI

Yaşananlar karşısında şaşkına dönen Balkar, çocuğunun elinden alınacağı korkusuna kapılarak ağlamaya başladı.

Kucağındaki minik yavrusunu sağlık ekibine vermek istemeyen genç kadın, aniden fenalaştı.



Bunun üzerine sağlık ekibince tansiyonu ölçülen Emine Balkar, gözyaşı dökerek doğduğu günden itibaren açlık ve sefalet içinde bulunan oğluna yardım eli uzanmasını istedi.

Sağlık ekibinin sorduğu sorulara güçlükle cevap veren Balkar, daha sonra tedavisi için ambulansa alındı.

[PAGE]



AÇLIKTAN ÖLMEMEK İÇİN DİLENMEYE ÇIKTIM

Götürüldüğü Toros Devlet Hastanesi'nde 5 saat gözetim altında tutulan İbrahim'in aç ve hasta olduğunu belirten Emine Balkar, "Eşim çöplerde kağıt ve naylon toplayarak geçimimizi sağlamaya çalışıyor. Her zaman iş olmuyor, açlıktan ölmemek için ben de dilenmeye başladım. Başka çarem yok" dedi.

Tedavinin yanı sıra beslenen minik İbrahim, annesi Emine Balkar'a teslim edildi.