BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırımın SON KARARı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Telegol programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe başkanı, Adnan Polat'ın komik davranışlar içinde olduğunu, Sadettin Saran'ın ise reklam yaptığını söyledi, "Ben 100. yılda vizyonu değiştirecek, kulübü daha iyi noktalara getirecek insanların gelmesini istiyorum" dedi

Futboldan ve spordan soğuduğunu söyleyen Yıldırım, "Artık yoruldum. İş Fenerbahçe meselesinden çıktı, Aziz Yıldırım kavgasına dönüştü" yorumunu yaptı.

Federasyonun kendisine inat Türk Futbolu'na zarar verdiğini ileri süren Aziz Yıldırım, "Benim uzlaşmacı olup olmamam onlar için önemli değil. Örneğin 6 yabancı olayı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok. Ben Avrupa'da şampiyon olmayı hedefliyorsam, o hayal için çalışmalar yapacaksam, önümü kesemezsin. Neden kesiliyor biliyor musunuz? Çünkü Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe istediği noktaya geldi. Avrupa'dan istediğini alıyor, diğerleri alamıyor. Yalan mı?" ifadelerini kullandı.

Polat'a yakışmıyor

Adnan Polat'ı da eleştiren Yıldırım, "Konuşmaları komik ve kendisine yakışmıyor. Ben çok güldüm. Adnan Polat kendisinden beklenmeyen davranışlar içinde. Adnan Polat bu olmamalı. Benim sebebim olmasa bırakır mıyım? Galatasaray sevinmesin diye bunları yapıyormuşum. İşi gücü bırakacağım Galatasaray şampiyonluğunu 3 gün kutlamasın diye başkanlığı bırakacağım. Nasıl bir mantık bu?" dedi.
Aziz Yıldırım, Sadettin Saran'ı da yaylım ateşine tuttu, "Galatasaray'a yardım edenden Fenerbahçe'ye başkan olmaz. Onun Fenerbahçe'ye vereceği bir şey yok. Sadece reklamını yapıyor" diye konuştu.

Transferler bitti

Transfer çalışmalarına da değinen Yıldırım, "Fenerbahçe'de hiçbir belirsizlik yok. Bütün transferlerimizi bitirdik. Fenerbahçe bugün transfer yapmasa bile Türkiye'deki en kaliteli, en iyi kadroya sahip. Bunu kim inkar edebilir?Antrenör meselesine gelince; 1-2 gün içinde netlik kazanacak" dedi.
Verdiği kararda bir değişiklik olmadığının altını çizen Aziz Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı:

Göreve çağıracağım

"Ben 100. yılda vizyonu değiştirecek, Fenerbahçe'yi daha iyi noktalara taşıyacak insanların gelmesini istiyorum. Bu tip insanlar Fenerbahçe'de var. Benim söylediğim 2010'larda 400 milyon dolarlık bütçeyi yakalayacak, değişim yapacak zihniyet. Herkesle görüşmeler yapacağım. Şu an bıraktığım yerdeyim. Kararımda değişiklik yok. Fenerbahçe'nin ileri gelenlerini, tecrübeli isimlerini göreve çağıracağım. Fenerbahçe'nin artık büyümesi lazım. Bu büyüklüğü de yalnız bizler değil, hep beraber yapmalıyız. Benim Fenerbahçe'ye tekrar başkan olarak dönmem için hiçbir şartım olmaz. Her şeyi zaman gösterecek. Fenerbahçe için en iyi, en hayırlı kararı oturup hep beraber vereceğiz."

Kaynak: