BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Aziz Yıldırım’ın en büyük hayali...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji’nin 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı açılış töreninde konuştu. Başkan Yıldırım konuş...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji’nin 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı açılış töreninde konuştu. Başkan Yıldırım konuşmasında, "En büyük hayalim Fenerbahçe Üniversitesi" dedi.
Fenerbahçe’nin sporun yanı sıra eğitimde de mücadele verdiğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Çocuklarımızın başarılı olduğunu görüyoruz. Bu çocuklarımız için daha iyi okul inşa etmek, teknolojiyi de bunun içine katarak onların hizmetine vermek gerekiyor. Son iki senedir kavgasını sürdürdüğümüz okulumuzun arazisi ile ilgili tüm problemleri çözdük. Önümüzdeki dönemde Fenerbahçe Koleji’nin yeri ile ilgili bir bedel belirlenecek ve bu bedel ödenerek burası Fenerbahçe Spor Kulübü’nün malı olacak. Artık hiç kimse bu meselenin üzerinden bir şeyler çıkartıp bizi zor durumda bırakmaya çalışamayacak" şeklinde konuştu.

“SIRADA FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ VAR”
Fenerbahçe Koleji’nin yanına birde Fenerbahçe Üniversitesi’ni katmak istediklerini dile getiren Aziz Yıldırım, "Sırada Fenerbahçe Üniversitesi var. Fenerbahçe Üniversitesi’nin 1-5 yıl içinde kurulacağını düşünüyorum. Buradan yetişen gençlerin bu üniversitede eğitimlerine devam etmelerini istiyoruz. Artık bu gençler aldıkları bu eğitimlerle sadece Türkiye’de değil dünyanın çeşitli ülkelerinde gerekli yerlerde olmayı da hak ediyorlar. Türkiye Cumhuriyeti olarak hepimiz bunu hak ediyoruz” diye konuştu.
Son zamanlarda yaşanan olaylara da değinen Başkan Yıldırım, “Son zamanlarda gelişen olaylarla birlikte, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı birlikte el ele hareket ederek bu ülkeye sahip çıkmalıyız. Yeni eğitim dönemi hayırlı olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.
(İHA)