BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırıma küfür

Sahada mücadele sürerken, Şeref Tribünü’nde hareketli anlar yaşandı. Rizeli taraftarlar Aziz Yıldırım'a hakaret etti.

Abone ol

Sahada mücadele sürerken, Şeref Tribünü’nde hareketli anlar yaşandı. Rizeli taraftarların Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a küfür etmesi ortamı gerdi.

Rize Atatürk Stadı’nda sahada kıran kırana bir mücadele sergilenirken, tribünde centilmenliğe yakışmayan görüntüler sahnelendi. Rizeli taraftarlar, “Yıldırım-Tümer el ele, hep birlikte askere'' şeklinde tezahüratta bulunurken, ilk yarının son dakikalarında işi Fenerbahçe Başkanı’na küfür etmeye kadar vardırdılar. Şeref Tribünü’nün sağ tarafında bulunan ev sahibi ekibin taraftarları, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ağır hakaretlerde bulundu.

Bu durum üzerine Yıldırım, ayağa kalkıp büyük tepki gösterdi. Yıldırım ile birlikte 90 dakikayı takip eden Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz de ayağa kalkıp, taraftarlardan sakin olmalarını istedi ve ortamı yumuşattı. Cengiz’in bu tavrı üzerine Aziz Yıldırım yerine oturdu. Ancak karşılaşma boyunca Fenerbahçe Başkanı’na hakaretler sürdü. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler, açılış için Rize’de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Kaynak: Fanatik