BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Doldur depoyu kap hediyeyi

Türkiye'de faaliyet gösteren 11 akaryakıt firması promosyon kapışmasına girdi. İşte verilen hediyeler;

Abone ol

11 akaryakıt dağıtım kuruluşunun 9 bin istasyonla faaliyet gösterdiği Türkiye’de dağıtılan hediyeler, pazar paylarını etkiliyor. Firmalar hediyelerin iş yaptığını görünce, sıkı bir yarışa girdi. İşte kurumların verdiği hediyeler;

PO (Petrol Ofisi) : Çamaşır deterjanı veriyor. Herhangi bir sınırlama yok...

SHELL : Ferrari oyunca araba hediye ediyor. Oyuncakların 6 farklı modeli bulunuyor. Bu altılı koleksiyonun her biri için 100 YTL’lik akaryakıt almak gerekiyor.

TOTAL : Yılbaşında 75 YTL alış veriş yapanlara Milli Piyango bileti verildi. Müşterilerden biri büyük ikramiyeyi kazandı. Total şu anda ise Maximum Cart’la 75 YTL alış veriş yapanlara, 10 YTL maxi puan uygulaması yapıyor.

OPET; 100 YTL'lik akaryakıt alan Kütahya Porselen'den tabak kazanıyor. Bunan yanı sıra Mike ve Peluş’un konuşan oyuncakları da kampanyada... Özellikle, GITT ve Cem Yılmaz’ın Mike, Mike usta ve Peluş karakterleri sayeside pazarladıkları marka kartı sayısı 1 milyona ulaştı.

BP : Cep telefonu veriyor. 31 Mart’a kadar sürecek olan kampanyada müşterilerin aynı istasyondan toplam 399 litre benzin ya da 699 litre LPG alması gerekiyor. Bu müşterilere, Motorola C 113a cep telefonunu 29 YTL karşılığında veren BP’nin dizel motorlu araç sürücülere yönelik de bir kampanyası bulunuyor. BP istasyonlarından dizel alanlar, ’BP dizel club’ kartlarında biriken puanlarla bisiklet, televizyon, ütü, fırın gibi hediyelerden birini de kazanabiliyor. Müşteriler 1 litre dizel karşılığında 1 puan kazanıyor. //