BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda Fener bayramı

Fener'in, Çaykur Rize'ye yenildiği maçı tesislerde topluca izleyen Galatasaraylı futbolcular adeta havalara uçtu.

Abone ol

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün sıradışı bir gün yaşandı. Haftaya Cim-Bom'un 7 puan önünde lider giren Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor'a yenildiği maçın ilk devresini tesislerde toplu halde izleyen sarı - kırmızılı futbolcular, Karadeniz ekibinin üst üste attığı gollerle adeta havalara uçtu.
Bu maçın ikinci yarısını izlemeden bugün Vestel Manisaspor'la oynayacakları karşılaşmanın son taktik çalışmasını yapmak için antrenmana çıkan futbolcular, maçın neticesini idman sonunda öğrendi. Fenerbahçe'nin sahadan puansız ayrıldığını öğrenince büyük sevinç yaşayan sarı - kırmızılı oyuncular, kendi aralarında bir durum değerlendirmesinde bulunarak, Vestel Manisa'yı yenmek için kenetlendiler. Futbolcular, "Ayağımıza gelen bu fırsatı tepmeden, Manisa'yı mağlup edip puan farkını yeniden dörde indirmeliyiz" diyerek tek yürek oldular.

'Yine şampiyonuz'
Fenerbahçe'nin yenilgisi Galatasaraylı yöneticilerin de yüzünü güldürdü. Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Şampiyonluğa olan inancımız en üst seviyede. Biz, teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımız, bu çocukları desteklemeye devam etsin. Çünkü sezon sonunda yine gülen taraf biz olacağız" ifadesini kullandı.
Futbol şubesi sorumlularından Haldun Üstünel de, iddialı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güçte olduğunu vurgulayan Üstünel, "Fenerbahçe'yi geçerek şampiyonluk ipini yine göğüsleyeceğiz. Bu işi daha önce başardık, yine başaracağız. Rakibimizin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli. Sonunda şampiyon yine Galatasaray olacak" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet