BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.435,57
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım gözünü karatttı

Başkan Yıldırım ile Aykut Kocaman'ın yaptığı görüşmeden Real'in yıldızı için olumlu karar çıktı..

Abone ol

Fransız yıldız Lassana Diarra için tüm şartlar zorlanacak. Olumlu sonuç alınmazsa St. Etienne'li Matuidi'nin işi bitirilecek

En kritik ve flaş transferi ön libero mevkine yapmaya kararlı olan Fenerbahçe'de dün gerçekleştirilen Yıldırım- Kocaman zirvesinde Real Madrid'in Fransız yıldızı Lassana Diarra için tüm şartların zorlanması kararı çıktı. Real Madrid takımında forma giyen ancak istediği kadar forma şansı bulamadığı için takımından ayrılmak istediği bildirilen Lassana Diarra için Asbaşkan Ali Yıldırım'ın cuma günü İspanya'nın başkenti Madrid'e gideceği ifade edildi.

KİRALIK SEÇENEĞİ MASADA
Asbaşkan Ali Yıldırım'ın Real Madrid'li yöneticilerle görüşerek Lassana Diarra'nın bonservis bedelini 12 milyon Euro civarına çekmeye çalışacak. Eğer bu gerçekleşmezse Fransız ön liberonun kiralık olarak Fenerbahçe'ye kazandırılması söz konusu olacak. Diarra'nın kiralanma ihtimalinin de düşük olmadığı Real Madrid yönetiminin bu seçeneğe sıcak bakması durumunda tıpkı Yobo örneğinde olduğu gibi Sarı- Lacivertli kulübün bu yola başvurabileceği ifade edildi.

MATUIDI İLE DE TEMASLAR SÜRÜYOR
Fenerbahçe, Diarra tranfserini gerçekleştiremezse St. Etienne'nin 24 yaşındaki ön liberosu Blaise Matuidi'ye yönelecek. Bu futbolcunun menajeriyle ön görüşmelerin yapıldığı da gelen haberler arasında.

MATUIDI 7 MİLYON EURO
Takımından kesinlikle ayrılmak isteyen Matuidi'nin bonservis bedelinin 7 milyon Euro olduğu daha önce açıklanmıştı. Ancak bu fiyatı iddia edildiği gibi hiçbir İngiliz kulübü şu ana kadar vermiş değil. Fenerbahçe'nin bu 7 milyon Euro'luk bonservis rakamını daha da aşağıya çekme şansının yüksek olduğu gelen haberler arasında.