BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırım espriyi patlattı

Aziz Yıldırım kongre boyunca çok neşeliydi. Rakibi Kalkavan ve muhalif Ale Şen'ie takılmadan edemedi.

Abone ol

Şadan Kalkavan'ın ardından kürsüye gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önce serzenişte bulundu, ardından da oldukça neşeli bir konuşma yaptı.

"ONUNLA KAVGA EDİP AYRILDI DEYİNCE

Ali Şen ve Şadan Kalkavan'ın yanyana oturduğu kongrede iki isme de gülücüklerle takılan Yıldırım kendisine kavgacı diyen Kalkavan'a takıldı.

Yıldırım "Sayın Kalkavan, siz Ali Şen'in döneminde de yöneticilik yaptınız. Onunla da kavga edip ayrıldınız" diyince salonda kahkahalar koptu.

Salonda sık sık kahkahalar duyulurken; Aziz Yıldırım, Şadan Kalkavan'ın yanına giderek samimi bir portre çizdi.

Başkan Yıldırım "Fenerbahçe artık 11 yıl önceki Fenerbahçe değil" dedi. Fenerbahçeli olmanın ve Fenerbahçe'yi yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Yıldırım, "Ben ve ekibim 11 yıldır 24 saatimizi Fenerbahçe'ye veren kişileriz" diye konuştu.

Rakibi Şadan Kalkavan'a aday olduğu için teşekkür eden Aziz Yıldırım "Muhalefettin olması demokrasi için geyet önemlidir" diye konuştu.

Uzun bir konuşma yapan ve konuşmasının büyük bölümü hafta boyunca verdiği röportajlarda dile getirdiği projelere ayıran Aziz Yıldırım, bazı eleştirilere ise tepki gösterdi. "Herkes, her şeyi söyleyebilir ama ben ve ekibime kimse 'hırsız' suçlamasında bulunamaz" diyen Başkan Yıldırım, 11 yıllık başkanlığın cocuklarına bırakabileceği en büyük onur ve şeref olduğunu dile getirdi.

"Ben Pendik faciasını yaşadım; çeşitli dönemlerde başkanlığı bıraktım ama taraftarımız ve genel kurulumuzun desteğiyle hep varoldum" diyen Aziz Yıldırım, konuşmasının bir bölümünde Ali Şen ve Şadan Kalkavan ile esprili diyaloglar da yaşadı.

"Şadan Bey siz iyi bir insansınız ama yanlış anlıyorsunuz" diyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aileyi birleştireceğinizi söylüyorsunuz. 10.600 kongre üyesi var. Ben kaç kişiyle kavgalıyım? 50 kişiyle! Kiminle kavga ettiysem Fenerbahçe için ettim."

Aziz Yıldırım, eski başkan Ali Şen'e de takıldı. Yüksek bonservisle sattığı futbolcular hakkında konuşurken Ali Şen'in araya girip "Onu ben almıştım" demesi üzerine "O yüksek bedele satmayı da ben başardım. Hatta ödemelerinin bir kısmını da ben yaptım!" dedi.

Yıldırım'ın konuşmasının bu bölümlerinde sürekli neşeli olması ve salondakilerin de sık sık kahkaha ve alkışlarla konuşmayı bölmesi dikkat çekti.