BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
HABER /  GÜNCEL

Aziz Kocaoğlu Taraftarlarla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmirspor’u ziyaret etti. Karabağlarda Göztepeli taraftarlarla “Göz Göz” çekti. Çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Abone ol

Kentin köklü kulüplerinden İzmirspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ağırladı. Başkan’ın kulübe yaptığı ziyaret, taraftarından yöneticisi ve sporcusuna varıncaya kadar büyük heyecan yarattı. Bahçelievler’deki kulüp tesislerinde Başkan Kocaoğlu için özel bir tören düzenlendi.

Altyapı sporcularının sunduğu gösterileri izleyen Kocaoğlu’na, İzmirspor Kayyum Heyeti Başkanı Cihangir Marmara tarafından kulübün rozeti takıldı.
Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki bütün spor kulüplerine ayrım gözetmeksizin yardım ettiğini belirten Marmara, “Kulüp binamızın iç dış bakım ve boyası İZBETON tarafından yapılmıştır. Profesyonel futbol takımımızın sponsoru ise İZELMAN A.Ş.’dir. Metro’nun Üçyol’dan sonraki istasyonuna da “İzmirspor” adı verildi” dedi.

Kulüplere yardımımız sürecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise İzmirspor’un Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu belirterek “Kentimizin diğer köklü kulüpleri Altay, Karşıyaka, Göztepe, Altınordu ve Bucaspor ile birlikte İzmirspor’un da her yıl bir üst lige terfi edebilmesi için yardımlarımızı arttırarak sürdüreceğiz” dedi. Kocaoğlu, profesyonel futbol liglerinde takımları bulunan kulüplere önemli yardımlar yaptıklarını belirterek, “İzmir’deki kulüplere 4 yılda verdiğimiz parayla belediye kulübü kursaydık şu anda Süper Ligde olurduk” dedi.