BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,89
ALTIN 2.432,50
HABER /  GÜNCEL

Kimsesiz çocukları tatile göndermek ister misiniz?

Rezervasyon yaptıran her isim, bir kimsesiz çocuğu tatile gönderiyor... Üstelik kendisi de yüzde 40 indirimli tatil yapıyor.

Abone ol

‘’Rezervasyon yaptır kimsesiz çocukları tatile gönder’’ sloganı ile yola çıkan www.aysetatilde.com ile hem %40’a varan indirimlerle tatile gidiliyor hem de hayır işleniyor.

Aysetatilde.com 2008 yılında kurulan tatil internet portalı. Yurtiçi, yurtdışı, kültür turları ve uçak bileti satışı alanlarında faaliyet gösteriyor. Firmanın kurucuları Savaş Emre ve Kubilay Emiroğlu, Eskişehir Tuana Turizm ile yapmış olduğu beraberlikle Türkiye de www.aysetatilde.com sayfası dışında, 4 ilde satış ve rezervasyon ofisi olarak da faaliyet göstereceklerini belirtiyor.

99 TL'YE TATİL TURU

Yeni oluşum içerisinde farklı turlar ve organizasyonlar hazırlamaya özen gösteren Aysetatilde.com çalışanları, oluşturdukları Eskişehir programını tatilcilere sunmaya başladı. Her haftasonu Türkiye’nin Avrupai şehirleri arasına giren Eskişehir’e 1 gece konaklamalı tren ulaşımı ve çevre gezileri dahil olarak 99,00 TL. gibi ekonomik fiyat ile tur düzenleniyor. Ayrıca Aysetatilde.com 2009 yaz sezonu için başlatmış olduğu erken rezervasyon kampanyalarında % 40’ a varan indirimlerle tatilcilere alternatif olarak çok ekonomik fiyat avantajları sunmakta.

Bu yılın Türk tatilciler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Savaş Emre, ekonomik kriz sebebiyle yurtdışından gelen turist sayısının azalması nedeniyle Türk tatilcilerin yurtdışından gelen turistler ile aynı fiyatlara konaklayabileceğini belirtiyor. Fakat Türk tatilcilerinin istedikleri otellerde yer bulabilmesi için de rezervasyonlarını erken yaptırması gerektiğini de hatırlatan Savaş Emre oluşan kampanyalardaki fiyat avantajlarının Temmuz ayına gelindiğinde ortadan kalkacağını da ifade ediyor.

TÜRKİYE'DE BU KAMPANYA BİR İLK

En önemli unsur olarak sosyal yardımlaşma amacıyla Türkiye’de ilk defa bir turizm acentesi ve tatil internet portalı olarak Aysetatilde.com’un başlatmış olduğu ‘’rezervasyon yaptır kimsesiz çocukları tatile gönder’’ sloganı ilgi görmeye başladı. Bu sosyal yardımlaşma dahilinde 2009 Eylül ayına kadar rezervasyonlarını Ayşetatilde.com’dan yaptıranlar ödedikleri tutarın % 1’ini kimsesiz çocukları tatile çıkarmak için ayırmış olacaklar.

Savaş Emre okullar açılmadan önce belirli sayıda kimsesiz çocuğu turizm bölgelerindeki 4 veya 5 yıldızlı otellerden birinde tatile çıkarmış olacaklarını belirtiyor. Yardımlaşmanın ilgi görmemesi durumunda Aysetatilde.com 40 kimsesiz çocuğu tatile çıkarmayı da garanti ediyor.