BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MHP Iğdırda iddialı ve kızgın

MHP Iğdır il başkanı Cahit Erol , son günlerde belediye başkanlığı seçimini kayıp edeceğini anlayanlar işi çirkinleştirerek iftira ve yalanlara baş vurmaya başladılar “dedi.

Abone ol

MHP Iğdır il başkanı Cahit Erol , son günlerde belediye başkanlığı seçimini kayıp edeceğini anlayanlar işi çirkinleştirerek iftira ve yalanalra gerçek dışı karalamalara baş vurmaya başladılar “dedi.

Erol, seçim bürosunda yaptığı açıklamada , Görüldüğü gibi seçimler yaklaştıkça iftiralar,dedikodular,çirkince saldırılar partimize ve adayımıza atılmaktadır.Bazı yerel ve ulusal gazetelerde bu yalan yanlış iftiraları incelemeden araştırmadan,gazetelerine koyarak yayınladıklarını iddia etti.

Belediye başkan adayımız Ekber Yeşil Bey güya yerine başka bir talebeyi ÖSS imtihanına sokarak Orman Fakültesine girmiş,iki buçuk yıl okuduktan sonra okuldan alınmış,Lise nezunuymuş. Türündeki haberlerin gerçekle bağdaşmadığını söz konusu olayın bir tertip olduğu ve bundanda berat ettiğini ifade eden Erol,Bu yazının üç ay öncede Genel Merkeze birileri tarafından gönderildiğini Genel Merkezinde gereken incelmeyi yaptıktan sonra olayın düzmece olduğunu .Bu iftiraları atanların Allah’ın ve halkımızın gözünde kadar küçüldüğünü öne sürdü.

Seçimi kayıp edeceklerini anlayan AKP lilerin iftira kampanyasına sarıldıklarını bu çerçeve de güya seçimin son günü yani 28 Martta MHP liler çekilerek AKP yi destekleyecekleri yönünde gerçekle bağdaşmayan iddialar ortaya attıklarını söyleyen Erol, Bu yalanları ortaya atanları Allah’a havale ediyorum. Yönetim olarak adayımızla bu seçimi kazanacağız. MHP nin ne olduğunu halen onlar bilmiyorlar.MHP idealleri,Ülküsü,hedefi olan bir partidir.Altı bin şehidin,yüzlerce mağduru,binlerce mahkumu olan bir partidir.Buradan bütün partililere sesleniyorum.Diyet ödeyen, bu devlet, bu millet için yüreğini ortaya koyan bütün partileri,bütün insanlarımızı MHP de birleşmeye davet ediyorum.

Diyarbakır,Mersin,Iğdır hattı ABD eliyle kurulamayacak,Ağrı Dağımız Ararat,Arasımız Erese olmayacak. Iğdırımız da Türktür,Türk kalacaktır.”dedi.