BIST 9.803
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,38
HABER /  MEDYA

Aziz Kiraz O Ses Türkiye'ye damga vurdu kimdir?

Aziz Kiraz O Ses Türkiye finaline damga vurdu, peki her performansı olay olan Aziz Kiraz kimdir, kimin takımındadır? O Ses Türkiye'nin iddialı isimlerden biri olan Aziz'in bilinmeyen bir yönü de var.

Abone ol

Aziz Kiraz O Ses Türkiye finalinde sahneyi yıktı geçti, peki her geçen gün performansını arttırarak finale kalan Aziz Kiraz kimdir, kimin takımındadır?

O Ses Türkiye macerasına ilk kez opera söylerek başlayan Aziz Kiraz, dört jüri üyesini de kendine hayran bırakmayı başardı. Daha sonra Hadise'nin takımına giren Aziz Kiraz, bir ilki daha başardı. Aziz, Hadise'nin takımından finale kadar yükselen tek isim oldu.

AZİZ KİRAZ O SES TÜRKİYE FİNAL PERFORMANSI

AZİZ KİRAZ O SES TÜRKİYE FİNALİSTİ KİMDİR?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde eğitim gören Aziz Kiraz, seslendirdiği şarkıyla dört jüri üyesini de etkiledi. Milyonları ekran başına kilitleyen genç yetenek O ses Aziz jüri üyelerini de mest ettti. 17 yaşındaki Aziz, ilk olarak bir opera seslendirdi ama asıl sürpriz Ebru Gündeş şarkısı seslendirmesiyle ortaya çıktı. Büyük beğeni toplayan genç yarışmacı Acun Ilıcalı’nın isteği üzerine bir şarkı daha söyledi. Annem için performansı da büyük alkış alan Aziz, Ebru Gündeş’i övdü ama Hadiseyi seçmekten kendini alıkoyamadı. O Ses Türkiye’de geçen hafta; yarışmacılardan Furkan Gündüz, “La Fontaine” isimli şarkıyı seslendirmişti.Furkan Gündüz sesini beğenen jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz’un arasından Murat Boz’u seçmişti.

O SES TÜRKİYE FİNALE KİMLER KALDI?

O Ses Türkiye birincisinin belirleneceği büyük finale kalan isimler birbirinden güçlü sesler oldu. Gökhan ve Hakan'ın takımından iki kişi finalist olurken Murat Boz yarışmacısı yarı finalde elenince şampiyonluk yarışından çekildi.

O Ses Türkiye finalistleri;

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından
Tankurt Manas - Ebru Gündeş'in takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından
Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından

O SES TÜRKİYE YARI FİNALDE ELENEN İSİMLER

Ali Dağaşan - Gökhan - Hakan'ın takımından
Busegül Yalçın - Ebru Gündeş'in takımından
Ali Mert Habipoğlu - Murat Boz'un takımından
Alpaslan Adsay - Gökhan ve Hakan'ın takımından